BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Persoană încarcerată în mașină la intrare în Recea. A decedat (actualizare)

Un grav accident de circulație s-a petrecut în urmă cu puțin pe DN1C la intrare în Recea. Din primele informații un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un indicator și de un podeț.

În urma impactului o persoană a rămas încarcerată.

Spre locul accidentului se îndreaptă echipajele pompierilor militari de la descarcerare dar și două echipajele medicale ale SMURD.

Ce spune ISU Maramureș

Detasamnetul de Pompieri Baia Mare intervine, cu un echipaj de stingere si un echipaj de descarcerare, in Recea la un accident rutier. Autoturism intrat intr-un cap de pod. In urma accidentului a rezultat o victima, inconstienta si incarcerata.

Dupa ce a fost descarcerata, victima a fost preluata de catre echipajul de terapie intensiva mobila SMURD.

Actualizare

Din păcate medicii au declarat decesul.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 27 februarie, la ora 16.13, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier produs pe D.N. 1C în localitatea Recea.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus dinspre Baia Mare înspre Lăpușel, de către un bărbat de 45 de ani din Lăpuș, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un podeț.

În urma impactului a rezultat decesul șoferului.

Traficul rutier a fost restricționat aproximativ o oră, circulația desfășurându-se alternativ pe o bandă de mers.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Trafic de coșmar în Maramureș. În Baia Mare, un șofer a ajuns cu mașina pe trotuar – ACTUALIZARE

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Coloana cu maramureșeni întorși din Italia blocată la Cavnic. Ninsoarea abundentă a făcut șoseaua impracticabilă

Vasile Dale

FOTO CITITORI – ACCIDENT: A plonjat cu mașina în pârâul Băiuț

Redactie

2 mesaje

Alin februarie 28, 2023 at 6:45 pm

Este inconștiență totală, se văd cu mașini tari și se cred zmei ,bine că s-a dus decît să omoare nevinovați , își merită soarta fraieri care merg cu viteză excesivă!!!

Raspunde
Doru Covaci februarie 28, 2023 at 7:01 pm

Bună ziua. Din cauza conturilor blocate, Primăria Baia Mare, nu a virat plata salariilor, aferente lunii ianuarie, pt nicio instituție de învățământ particulara din oraș…Indiferent ca vb de grădinițe sau scoli. Suntem în ultima zi a lunii februarie, iar zeci de educatori/ invatatori/profesori nu și au luat lefurile în aceasta luna, încălcând se astfel un drept al acestora, potrivit legii.
Va rog sa faceți ancheta jurnalistica pentru stabilirea cauzelor care au dus la acest fapt, inadmisibil după 30 și ceva de ani de la Revolutie.
Ps. Toată lumea își pleacă capul pentru ca nimeni nu și asuma nimic în orașul asta. Este de datoria noastră, a cetățenilor, sa avem inițiativa și sa combatem astfel de situații, pe care nimeni nu și le doreste!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.