BREAKING NEWSRecomandate

”Cadou de 8 martie”: Un băimărean și-a atacat și tăiat fosta soție cu un cuțit – ACTUALIZARE

Ieri, 07 martie, polițiștii băimăreni au fost sesizați despre faptul că, o tânără de 27 de ani din Baia Mare, în timp ce se afla la domiciliul ei, împreună cu fostul soț, cu care conviețuia din luna decembrie 2022, a fost agresată fizic de acesta.

Pe fondul unui conflict spontan, tânărul de 30 de ani, ar fi tăiat-o cu un cuțit la nivelul gambei stângi, provocându-i leziuni.

În cauză, polițiștii băimăreni au emis ordin de protecție provizoriu și efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de violență în familie.

ACTUALIZARE

Urmare a evenimentului la care au intervenit polițiștii băimăreni la data de 7 martie, produs în municipiul Baia Mare, la domiciliul unei tinere de 27 de ani, prin care s-a sesizat faptul că  aceasta ar fi fost tăiată la nivelul gambei cu un cuțit de către un tânăr de 30 de ani, ieri, 8 martie, împotriva acestuia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

         În urma prezentării tânărului în fața instanței de judecată, tot ieri, s-a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Te-ar putea interesa si

PE STRADA ŞCOLII / ACTUALIZARE: Spălătorie de maşini improvizată de poliţişti în mijlocul străzii. Punctul de vedere al IPJ Maramureş (VIDEO)

Vasile Dale

GALERIE FOTO – NENOROCIRE LA SATULUNG / ACTUALIZARE: Impact violent între două mașini – trei victime, una încarcerată

Vasile Dale

PRIMARUL DIN BORŞA SE PLÂNGE DE LOCALNICI – Ion-Sorin Timiș: „Fiecare are de cumpărat ceva. Dimineaţa roșii, la amiaza pâine, seara vin”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.