BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

L-AȚI VĂZUT? Un bărbat de 28 de ani dispărut din Seini este căutat de poliţişti şi salvamontişti cu ajutorul dronei – actualizare

În data de 4 iulie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureș au fost sesizați cu privire la faptul că CRĂCIUN COSMIN CLAUDIU, în vârstă de 28 ani, ar fi plecat voluntar în această dimineață, din orașul Seini și nu a revenit.

Polițiștii au demarat de îndată verificări și desfășoară activități specifice pentru depistarea sa.

Tânărul are aproximativ 1,65 metri înălțime și 70 de kilograme, ten deschis, față ovală, păr negru, scurt, ochi căprui.

Vestimentație: la momentul plecării, tânărul ar fi purtat un trening de culoare negru și o pereche de adidași maro.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea tânărului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Alături de poliţişti pentru căutarea bărbatului dispărut în zona de pădure a localității Seini au pornit şi salvamontiştii.

„Apelul 112 ne-a informat despre dispariția de la domiciliu a unui tânăr de 28 ani. Acesta a plecat de acasă amenințând că își va lua viață iar aparținătorii au spus că tânărul a mai avut recent o tentativă de suicid.

Salvatorii montani împreună cu polițiștii din cadrul IPJ Maramureș sunt în zona de mai bine de două ore și nu au găsit nicio urmă a tânărului. A fost folosită și drona cu termoviziune din dotarea Salvamont Maramureș dar din păcate nu avem nicio urmă și niciun indiciu. Acțiune de căutare mai continuă în acest timp Poliția urmând să facă noi verificări la domiciliile unor rude și prieteni”, spun reprezentanţii SPJ Salvamont.

ACTUALIZARE

Tânărul de 28 ani a apărut spre seară acasă. A fost plecat cu bicicleta în Viile Apei si a stat toata ziua in cimitirul din localitatea menţionată, anunţă poliţiştii.

Te-ar putea interesa si

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ DE VREME REA:  ANM anunţă trei coduri de ploi abundente

Redactie

IARĂŞI FĂRĂ PRIORITATE ÎN TRAFIC: Salvamontiştii, solicitaţi pe Dealul Florilor la o persoană înţepată de albină – ACTUALIZARE

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Beat criţă, un şofer a intrat într-o benzinărie

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.