Maramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: Un ucrainean care a trecut ilegal frontiera s-a rătăcit în munţi. Este căutat de salvamontiştii maramureşeni – ACTUALIZARE

Acțiune de căutare-salvare în desfășurare a SPJ Salvamont România în zonă greu accesibilă a M-ţilor Maramureșului pentru recuperarea unui cetățean ucrainean de 47 ani care a trecut frontiera.

Soția bărbatului a sunat la 112 și a solicitat ajutor spunând că soțul ei se află sus în munte, are o state generală precară, cu febră și frisoane.

O echipa a Salvamont Maramureș a plecat spre zona menționată și va face joncțiunea cu un echipaj al Poliției de Frontieră Poienile de sub Munte din cadrul IPF Sighetu Marmației.

ACTUALIZARE

Cetăţeanul ucrainean a fost găsit, este în hipotermie cu degerături superficiale. Acestuia i-a fost acordat primul ajutor şi în următoarele 2 ore şi jumătate salvatorii montani împreună cu echipajul Poliţiei de Frontieră al IPF Sighetu Marmaţiei îl vor coborî la baza muntelui.

Zăpada, în zona în care a fost găsit şi de unde a fost extras, măsoară puţin peste 1.6 – 1.8 metri. Operațiunea de salvare a durat 7 ore și jumătate.


Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Al doilea incendiu în AJUN DE CRĂCIUN – Ard construcțiile ilegale de pe Craica din Baia Mare

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Accident grav la urcarea în pasul HERA, între Rona de Sus și Petrova. Două victime

Vasile Dale

”Călăul de boschetari”, maramureşeanul Grigore Bota, pus în libertate la 65 de ani. Este considerat cel mai prolific ucigaș român în viață

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.