BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

PROCURORII DNA, ÎN BIROUL SORINEI PINTEA: Fostul ministru al Sănătății este vizat într-un dosar de corupție

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății în guvernul Dăncilă, este anchetată de procurorii DNA într-un dosar de achiziții publice la Spitalul Județean din Baia Mare, în urma unui flagrant.

DNA a confirmat că de la prânz descind în biroul Sorinei Pintea de la Baia Mare. Aceasta ar fi fost prinsă în flagrant cu 120.000 de lei asupra sa, bani pe care i-ar fi încasat de la un furnizor ca să se achiziționeze echipamente pentru combaterea acestui coronavirus.

Procurorii ridică la această oră documente din biroul Sorinei Pintea, care este managerul spitalului județean de urgență din Baia Mare.

Potrivit surselor citate, ancheta este deschisă de DNA București, iar Sorina Pintea va fi adusă în Capitală pentru audieri.

Te-ar putea interesa si

INTERVENŢIE SALVAMONT: Un adult și şase copii, căutaţi de salvamontişti după ce s-au rătăcit în zona Runcu. Unul este rănit la picior. Cei şapte au ajuns teferi la cabana Izvoare (ACTUALIZARE)

Redactie

VIDEO: Intervenție dificilă în vârf de munte la Poienile de Sub Munte în cătunul Cvasnița. 3 oameni au suferit atacuri de panică

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: S-a izbit cu mașina de un podeț din beton. Acul vitezometrului s-a blocat la 120 km/oră. 3 peroane rănite la Poienile de Sub Munte (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.