Important

ÎN COLABORARE CU RAR: Acţiuni ale poliţiştilor pe drumurile din Maramureş

Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au organizat din nou o acțiune de amploare, în colaborare cu specialiștii Registrului Auto Român.

Acțiunea, desfășurată la nivel național, a vizat în principal reducerea riscului de victimizare prin accidente rutiere produse pe fondul defecțiunilor tehnice, verificarea respectării legislației rutiere și a modului în care este efectuat transportul în regim taxi.

În cadrul acțiunii desfășurate la nivelul județului nostru, polițiștii au aplicat 126 de sancțiuni contravenționale pentru neregulile constatate, în valoare de peste 73.000 de lei.

Ca măsură complementară polițiștii au dispus măsura reținerii a 11 permise de conducere, a 25 de certificate de înmatriculare și a patru plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Pentru a nu provoca accidente de circulație și implicit pentru a nu deveni victime vă rugăm să respectați regulile de circulație și înainte de a porni la drum să verificați starea tehnică a autoturismului cu care urmează să vă deplasați!

Te-ar putea interesa si

A X-a ediție a Târgului ”Bun de Maramureș” va avea loc de Sfinții Constantin și Elena, în 20-21 mai

Redactie

GALERIE FOTO: 1.000 de perechi de șosete şi fructe şi legume pentru copiii a două grădiniţe din Baia Mare, în cadrul proiectului Suntem diferiți, dar egali!

Redactie

Ce avantaje ai când joci online la loterii internaționale

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.