Important

ARESTAŢI PREVENTIV: Un băimărean reţinut pentru pentru furt de ţevi din cupru, un altul pentru că a tâlhărit un bărbat de ghiozdanul plin cu ţigări…. furate

foto http://gazetadebistrita.ro/

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au reuşit documentarea activităţii infracţionale a două persoane, care au fost reţinute pentru 24 de ore şi au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă de la I.P.J. Maramureş.
Într-un caz este vorba despre un tânăr de 27 de ani din Baia Mare care ar fi sustras mai multe ţevi de cupru dintr-o locuinţă de pe strada Păşunii.

A doua persoană reţinută este un băimărean de 23 de ani, care este cercetat pentru tâlhărie calificată. În noaptea de 13/14 noiembrie, acesta a deposedat prin violenţă un bărbat de rucsacul în care victima avea ţigări…proaspăt furate. În fapt, la data de 14 noiembrie 2020, orele 03:15, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată telefonic, de către dispeceratul unei firme de pază, despre faptul că din interiorul unui magazin alimentar din Piața Revoluției au fost sustrase bunuri.
La fața locului a fost dirijată o patrulă de siguranță publică care în urma verificărilor efectuate, împreună cu agenții de pază, au identificat o persoană bănuită de comiterea faptei: un bărbat de 29 de ani.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta a spart cu un bolovan geamul de la ușa de la intrarea în magazin, a intrat în interior, de unde a sustras aproximativ 80 de pachete de țigări de diferite mărci, în valoare de aproximativ 2.500 lei. Doar că, în momentul în care a vrut să părăsească magazinul, a fost interceptat de către un alt tânăr care i-a luat ghiozdanul în care avea pachetele de țigarete sustrase. Bărbatul de 28 de ani a fost reţinut de poliţişti la acea dată şi ulterior a fost arestat preventiv.
Ieri i s-a alăturat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă şi cel care i-a dejucat planurile.

Te-ar putea interesa si

Reîmprospătează-ți garderoba – vezi ce rochii sunt la modă în acest sezon și multe altele!

Redactie

2.880 de locuri scoase la concurs pentru admiterea în școlile postliceale din Ministerul Afacerilor Interne

Redactie

BATAIE DE JOC: ELEVII SI NAVETISTII DE PE RUTA CICARLAU – BAIA MARE, CA SARDELELE IN AUTOBUZ. RAMANE SI FARA MOTORINA (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.