BREAKING NEWSRecomandateTara Lapusului

DELAPIDARE ŞI ABUZ ÎN SERVICIU: Percheziții domiciliare. Vizată este poştăriţa din Cupşeni

Ieri, 04 ianuarie, ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus au executat simultan, două mandate de percheziție domiciliară pe raza localității Cupșeni în cadrul unui dosar penal care are ca obiect săvârșirea infracțiunilor de delapidare și abuz în serviciu.
Cu ocazia efectuării celor două percheziții domiciliare și a activităților de documentare, investigare și cercetare efectuate până în prezent au fost identificate și ridicate mai multe documente care sunt utile în probarea activității infracționale a persoanei bănuite de comiterea faptei, o femeie de 27 de ani.
În cauză continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Lăpuș, în vederea identificării tuturor participanților la activitățile infracționale și a tragerii acestora la răspundere penală.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO/FOTO: Magazine goale în LODI, marketurile din BORȘA, luate cu asalt. Tone de ulei trimise din țară rudelor din Italia

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: Tragedie la Petrova. A murit pe loc după ce s-a răsturnat cu maşina (actualizare)

Vasile Dale

Pro România Maramureș a devenit parte a a echipei PSD

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.