Tara Chioarului

INFRACŢIUNI RUTIERE: Şofer băut la Şomcuta Mare şi bărbat fără permis de conducere la Ulmeni depistaţi de polițiștii maramureșeni în ultimele 24 de ore

Șomcuta Mare – la ora 21.10, în timp ce polițiștii efectuau serviciul de patrulare pe raza comunei Mireşu Mare au oprit pentru control un autoturism pentru verificări.
La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 43 de ani din comună.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă acesta a refuzat recoltarea.
În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Ulmeni – la ora 21.50 în timp ce efectuau serviciul de supraveghere și control trafic pe D.J. 108 A, în localitatea Ulmeni, polițiștii au oprit un autoturism pentru control.
La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 41 de ani din oraș.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

ŞOMCUTA MARE: Femeie agresată de fostul de soţ şi de fostul cumnat

Redactie

EXCLUSIV: ABSOLUT ȘOCANT – Tânără găsită în lanțuri, în propriile fecale, în colțul unei case din Mireșu Mare (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

COD ROŞU: Vin două ore de coşmar în Maramureş! Copaci rupţi la Lăpuşel, stâlp de electricitate lovit de fulger, DN 18B blocat, accident la Valea Chioarului

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.