Important

SĂLSIG: Femeie pe bicicletă lovită de o maşină condusă de un sălăjean

Ieri, 22 iulie, în jurul orei 10.00, polițiștii din Ulmeni au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că la Centrul Medical din Gârdani s-a prezentat o persoană de sex feminin, care a relatat faptul că a fost victima unui accident rutier de circulație.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că în aceeași zi, în jurul orei 09.00, un bărbat de 56 de ani din Sălsig, aflat la volanul unui autoturism pe strada Sălaj din localitatea Sălsig, a surprins și accidentat o femeie de 61 de ani localitate, care circula în calitate de biciclist.
În jurul orei 10, femeia de 61 de ani s-a prezentat la Centrul Medical din localitatea Gârdani, unde ar fi declarat că a fost victima unui accident rutier, aceasta refuzând să fie transportată la Spitalul Județean de Urgenţă Dr.Constantin Opriş Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost identificat de polițiști în jurul orei 12.00. Ambii participanți la evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.
În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Acțiune desfășurată de polițiștii rutieri Maramureșeni în colaborare cu Serviciul Rutier Satu Mare

Datorită faptului că viteza neregulamentară constituie principala cauză generatoare de accidente grave de circulaţie, Serviciul Rutier Maramureş, în colaborare cu Serviciul Rutier Satu Mare au organizat o acțiune pe linia combaterii excesului de viteză.
Polițiștii au verificat peste 70 de vehicule, aplicând 60 de sancțiuni contravenționale, din care 52 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și opt pentru alte abateri la regimul rutier.
Valoarea sancțiunilor aplicate a fost de peste 32.000 de lei.
Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 18 permise de conducere, din care 17 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și o sancțiune pentru depăşire neregulamentară.
Polițiștii rutieri maramureșeni se află zilnic la datorie pe drumurile publice pentru ca traficul rutier să se desfășoare în siguranță, pentru combaterea producerii de accidente rutiere și pentru sancționarea conducătorilor auto care nu respectă legislația rutieră.

Te-ar putea interesa si

Standul județului Maramureș, atracția principală a Târgului de Turism al României 2022, ediția de toamnă

Vasile Dale

ANUNȚ: Se suspendă programul de vizită la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

Vasile Dale

REUȘITE: Elevii Vasile Gabriel Vouciuc și Grigor Petruța s-au calificat la etapa națională la Concursul de Istorie ”Memoria Holocaustului!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.