Important

SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ BAIA MARE: Câștigătorii concursului aniversar ,,50 de premii pentru o viață sănătoasă” au fost premiaţi

Momente emoționante la Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș din Baia Mare, unde au fost premiaţi câștigătorii concursului aniversar ,,50 de premii pentru o viață sănătoasă”.
„Fotografiile trimise de participanții la concurs au trezit sentimente de nostalgie și bucurie. Am privit fețele uimite ale nou-născuților care au deschis ochii în spitalul nostru, ne-am amuzat la fotografia unui tort imens, care reproduce spitalul și care a fost realizat la aniversarea de 30 de ani și ne-am bucurat să vedem că avem mulți prieteni, mulți maramureșeni care au încredere în Spitalul județean de Urgență Dr. Constantin Opriș din Baia Mare”, spun reprezentanţii spitalului.
Toți participanți la concurs au fost recompensați de managerul spitalului, Alexandru Oros, cu un set complet și gratuit de analize, pe care îl pot efectua pe tot parcursul anului 2022.


Te-ar putea interesa si

Ionel Bogdan, preşedinte CJ: „Proiectele de realizare a drumurilor expres Baia Mare – Satu Mare și Baia Mare – Jibou au fost incluse în PNRR și au susținerea Guvernului”

Redactie

FOTO: Jandarmii continuă activitățile preventive în unitățile de învățământ din judeţ

Redactie

SITUAȚII DE URGENȚĂ: Pompierii maramureşeni au intervenit la incendii izbucnite la afumătorii, la coşuri de fum, dar şi la un accident

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.