BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: STRIGĂTUL DE AJUTOR AL BĂIMĂRENILOR – Orașul a fost ”cucerit” de boschetari, aurolaci și cerșetori! Bătăușii s-au întors azi la locul faptei

”Vă scriu în legătură cu bătaia din parcul de pe bulevardul Independentei. Oamenii respectivi sunt o mare familie de cerșetori, aurolaci și boschetari. Acolo își duc veacul. Beau alcool, fumează, cerșesc.

Aceleași probleme le-am avut cu ei și anul trecut. Cum vine căldura, cum vin și se ”cazează” în acest parc. Anul trecut am reușit cu ajutorul unui candidat la Primăria Baia Mare să ”scăpăm” de ei. Acum au revenit. Fac multă mizerie, își fac nevoiele în parc. Zi de zi rămâne mizerie după ei, haine, mâncare, chiștoace, sticle, peturi etc.

Avem nevoie de ajutorul presei pentru a face publice aceste imagini. Ne este frică să ieșim cu copiii la joacă chiar în parculețul care este pentru ei. Avem nevoie de ajutorul presei să vadă și cei încuiați prin birourile Primăriei. Poate așa vom reuși să dispună măsuri pentru a nu se mai ”caza” aici, pentru a nu mai distruge totul.

Acestea sunt imaginile ce le-au lăsat ieri în parc după ce s-au bătut sub privirile speriate ale micuților noștri

Iar astăzi sunt tot aici. O parte stau în parc, alții în mijlocul bulevardului și cerșesc printre mașini. Alții stau în fața complexului comercial.

Oare noi nu avem dreptul să ne bucurăm de viață? Copiii noștri trebuie să îi ținem în apartamente din cauza unor asemenea indivizi? Poliția Locală Baia Mare doarme pe banii noștri? Primăria ce face? Poliția Națională este inexistentă” este strigătul de ajutor ce l-am primi pe adresa noastră din partea cititorilor noștri care locuiesc pe bulevardul Independenței din Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – MISIUNE CONTRA-CRONOMETRU: Tânăr căzut în prăpastie lângă Lacul Albastru din Baia Sprie. A fost salvat (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

LACRIMI ŞI DURERE ÎN ZONA CUPROM: Micuţa Estera a fost înmormântată. Criminalul încă de negăsit (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Un singur polițist de la Poliția Rutieră Maramureș a rămas în arest preventiv. Restul au fost puși în libertate sub control judiciar

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.