Important

ISU MARAMUREŞ: Mai multe situații de urgență pe parcursul zilei de marţi, 16 august

Pompierii maramureșeni au intervenit la mai multe situații de urgență pe parcursul zilei de ieri, 16 august. Astfel:
● în jurul orei 07.15, un echipaj de descarcerare, unul de stingere și unul de prim ajutor EPA-SMURD, de la Detașamentul de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare, au intervenit la un accident rutier survenit pe raza orașului Baia Sprie. Două persoane au fost transportate la spital.
● în jurul orei 15.00, două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA-SMURD, de la Garda nr.2 de Intervenție Bogdan Vodă, au acționat la localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la altarul de vară al unui lăcaș de cult din localitatea Ieud. În urma incendiului, au ars altarul din lemn, în suprafață de circa 80 de metri pătrați și obiecte de mobilier.
● în jurul orei 17.40, două echipaje de stingere de la Garda nr.2 de Intervenție Fărcașa, sprijinite de personal al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Fărcașa, au intervenit la un incendiu de vegetație semnalat pe raza localității Buzești, comuna Fărcașa. Din păcate, în incendiu și-a găsit sfârșitul și o persoană de 85 de ani. Flăcările au afectat o suprafață de teren de circa 0,1 hectare.
● un echipaj al Gărzii nr. 2 de Intervenție Borșa a acționat, în jurul orei 22.00, la localizarea și lichidarea unui incendiu la un container de deșeuri menajere. Au ars circa 700 de kilograme de deșeuri.
● două echipaje de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit , în jurul orei 22.30, la localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Satu Nou de Jos. A ars un foișor din lemn.

Te-ar putea interesa si

Consiliul Județean Maramureș a participat la forumul economic “ROMÂNIA-ITALIA, REDĂM ÎNCREDEREA INVESTITORILOR ÎN ECONOMIA ROMÂNEASCĂ”

Redactie

Mai multe piese ale tezaurului preistoric de la Sarasău, expuse la Liège – Belgia, în cadrul festivalului EUROPALIA

Vasile Dale

FOTO: Bărbat din Cicârlău, amendat după ce a aruncat deşeuri într-un loc neamenajat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.