BREAKING NEWSImportantRecomandate

VESTE ”BUNĂ” PENTRU BĂIMĂRENI – CASTANIADA 2022 printre gunoaie, șobolani și haite de maidanezi?

Conducerea Drusal a anunțat azi, 12 septembrie, că nu va mai ridica gunoiul din această săptămană. Drusal a făcut următorul anunț:

„Având în vedere faptul că Primăria Municipiului Baia Mare continuă tergiversarea plaților si figurează cu facturi restante al căror termen de plată a fost depășit cu mai mult de  90 de zile, ne vedem obligați ca, începând cu data de 15.09.2022, să luăm măsura suspendării sau limitării parțiale a  serviciului de colectarea deșeurilor de la populația de pe raza municipiului, in acord cu prevederile contractuale pana la plata facturilor scadente.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele create care nu sunt din culpa noastră”.

Așadar, cum în ultimul weekend în Baia Mare se va desfășura celebra deja ”Castaniadă” nimeni nu știe dacă până atunci orașul nu va fi sufocat de gunoaie, invadat de șobolani și maidanezi. Ulmenii deja au pus stăpânire peste aproape toate zonele orașului. Ataca băimărenii doar în haită și la adăpostul întunericului.

Ce mai contează gunoaiele? Banii se aruncă pe bâlciul cunoscut de toți sub denumirea de Castaniadă. Dar cu acest subiect vom reveni zilele viitoare.

foto principal: Baia Mare, martie 2022

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

PERCHEZIŢII DOMICILIARE: Poliţiştii au descins la locuinţele celor trei tineri din Poienile de Sub Munte care au furat bani şi medicamente dintr-o farmacie. Ei au la activ mai multe furturi

Vasile Dale

EXCLUSIV: Un avion privat cu 16 americani evrei va ateriza pe Aeroportul Internaţional Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Biciclist beat accidentat grav de un șofer beat pe bulevardul București din Baia Mare (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

Alex septembrie 13, 2022 at 8:32 am

A iesit vreodata orasul pe plus dupa sarbatoarea asta tampita? dar deh, important e sa distram masele. Lasa aiba si sobolanii ce sa manace.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.