BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

CORNEŞTI: Copil pe bicicletă, la spital după ce a fost lovit de o maşină

Ieri, 22 septembrie, la ora 19.11, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Cornești s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă.
Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus spre Ferești, de către un bărbat de 45 de ani din Cornești, a surprins și accidentat un minor de 9 ani care se afla pe bicicletă în traversarea părții carosabile.
În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a biciclistului care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. Totodată, acesta a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV – INCIDENT GRAV ÎN BAIA MARE: 3 persoane tăiate cu cuțitul într-un apartament din Piața Revoluției. Motivul este halucinant (actualizare)

Vasile Dale

IMPACT VIOLENT: Accident grav cu cinci răniţi şi trei maşini avariate lângă Gherla. SOFERUL VINOVAT S-A SPANZURAT (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Marius Grad, viceprimarul orașului Vișeu de Sus, revine pe funcție după ce a fost demis ilegal de primarul în funcție, care confunda primăriă cu o societate de-a lui privată

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.