BREAKING NEWSRecomandateTara Chioarului

ACCIDENT LA HIDEAGA: Un şofer băut s-a izbit cu maşina de un cap de pod. Roata a sărit într-o curte – FOTO, ACTUALIZARE

Un accident rutier s-a produs în această dimineaţă la Hideaga. Un bărbat de 26 de ani, din Baia Mare, a pierdut controlul volanului maşinii pe care o conducea şi s-a izbit de un cap de pod, apoi s-a rostogolit, aterizând în şanţul de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic încât roata de la mașină a intrat în curte, speriind oamenii, care se aflau afară dând de mâncare animalelor.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o alcoolemie de 0,96 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

ACTUALIZARE – CE SPUNE IPJ MARAMUREŞ

Azi, 24 septembrie, în jurul orei 09.00, polițiștii din Șomcuta Mare, au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că în localitatea Hideaga s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat de 25 ani din Baia Mare, pe D.J.193 dinspre Colțirea, într-o curbă la stânga a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un capăt de podeț oprindu-se într-un șanț.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a șoferului, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale și pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Te-ar putea interesa si

Csaba Majoros, proprietarul TL Plus Baia Mare a fost răpus de COVID-19

Vasile Dale

FOTO: Ei sunt poliţiștii locali din Baia Mare care i-au dat unei mame ajutor, în loc de amendă

Vasile Dale

AȚI VĂZUT-O? O femeie de 71 de ani din satul Dămăcușeni a dispărut de acasă. Polițiștii o caută

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.