BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: Și-a ucis mama lovind-o cu o tigaie în cap. Fiul femeii a fost internat la psihiatrie

Revenim la subiectul prezentat de noi în exclusivitate încă de astăzi dimineață. Polițiștii l-au ridicat pe principalul suspect în acest caz, respectiv fiul victimei, un bărbat în vârstă de 28 ani, cunoscut cu afecțiuni medicale.

Conform informațiilor noastre tânărul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Adulți a Spitalului Municipal Sigehtu Marmației deoarece ”acesta manifesta un comportament deviant și agresiv față de persoanele din jurul său azi 10 martie 2023 i-a aplicat lovituri cu o tigaie mamei sale în zona capului provovându-i decesul. Acesta a mai fost internat la Spitalul de Psihiatrie și se afla sub tratament” se precizează într-un document oficial.

Femeia de 59 de ani era divorţată şi locuia împreună cu fiul său de 28 de ani într-o garsonieră în Baia Mare. Tânărul era cunoscut cu probleme psihice, iar vecinii spun că avea şi permis de conducere, în ciuda comportamentului imprevizibil. Azi-noapte, liniştea blocului a fost spartă de un zgomot puternic, spun oamenii. 

Vecină: N-am auzit glasuri în schimb am auzit zgomote noaptea a fost destul de agitată la 4 deja m-am speriat și am aprins lumina. E o dramă, ea a fost o femeie cu probleme toată viața și ea era un pic psihic afectată dar s-a zbătut să-și crească băiatul. Cineva mi-a spus că l-a văzut o dată lovind-o peste față pe mama lui. Nu știu n-am văzut.

Surse din anchetă spun că bărbatul ar fi lovit-o cu o tigaie în cap pe cea care i-a dat viaţă. Lovitura i-a fost fatală femeii de 59 de ani, care a căzut ca secerată pe podea.

Cei care îl cunosc pe agresor spun că acesta nu părea deloc un om agresiv.  

Vecină: Mi-a spus că era fericit că a terminat liceul și o să dea la facultate la psihologie. Nu s-a manifestat agresiv niciodată, era în relații neutre cu noi sau chiar prietenești; am un câine, mi-a iubit câinele s-a îngrijit să nu fugă pe stradă. M-a sunat de câteva ori, câinele e afară să nu pățească ceva, vedeți că tremura e frig, uitați ii e sete la câine. Deci avea empatie ai fi zis”.

De altfel, abia astăzi dimineață fiul femeii a fost cel care a sunat la 112 și a spus doar atât: ”mama mea nu mai respiră. Cred că a murit!”, Echipajele de poliție ajunse la fața locului l-au ridicat pe tânăr și l-au dus la audieri.

Agentul de poliție Anca Pop: ”În urma deplasării la fața locului, un echipaj de ambulanță a constatat decesul unei femei de 59 de ani din Baia Mare. În continuare, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și a cauzei decesului sub aspectul comiterii infracțiunii de omor” a transmis IPJ Maramureș.

Expertiza medico-legală de specialitate a medicilor va putea stabili dacă tânărul a avut discernământ sau nu în momentul comiterii faptei. Totodată, necropsia va stabili și cauza exactă a decesului.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Ce a păţit o maramureşeancă după ce a urmat indicaţiile GPS

Redactie

ACCIDENT LA CICÂRLĂU / ACTUALIZARE: Trei maşini implicate, trei victime. Ce spune IPJ Maramureş (FOTO)

Vasile Dale

SĂPÂNȚA: Land Rover cu numere de UK încărcat cu 13.500 pachete țigări trecute din Ucraina în România prin albia râului Tisa. Suspecții au fugit în țara vecină

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.