BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Scandal monstru la Ardusat. După rugăciune a urmat bătaia

Scene incredibile surprinse de cititorii noştri în cursul serii de duminică la finalul unei adunări religioase. Conform cititorilor noştri mai multe persoane dintr-o familie au tăbărât pe un bărbat dintr-o altă familie cu care se aflau în conflict d ceva vreme. S-au împărţit pumni şi picioare, iar oamenii au sunat la 112 cerând ajutorul poliţiei. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Conform informaţiilor oficiale întreg scandalul ar fi pornit de la o ceartă între mai mulţi copii. Poliţia Maramureş susţine că s-a primit duminică în jurul orei 17.45 un apel la 112 prin care un bărbat a sesizat poliţia că fiul lui de 6 ani a fost agresat de copilul unui vecin în vârstă de cinci ani.

Poliţiştii din Fărcaşa s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că între cei doi copii care se aflau la joacă în faţa unui imobil a avut loc într-adevăr o altercaţie, în care au mai intervenit doi minori, de aceeaşi vârstă. Cum nimeni nu a fost rănit poliţiştii i-au amendat pe părinţii celor minori.

Până azi însă nicio persoană nu a sesizat poliţia cu privire la bătaia dintre adulţi surprinsă de cititorii noştri. Acum poliţiştii s-a autosesizat şi au deschis o anchetă penală pentru infracţiuni de tulburare a liniştii şi ordinii publice, iar dacă vreo persoană va depune plângere vor adăuga în anchetă şi infracţiunea de lovire şi alte violenţe.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: PANICĂ ÎN NĂNEȘTI – O pensiune a fost mistuită de foc, pagube uriașe. 4 ore au luptat pompierii cu flăcările

Vasile Dale

De astăzi Maramureșul are doi chestori de poliție: Florin Coman (din Vișeu) și Victor Ivașcu (din Moisei)

Vasile Dale

Cum petrec turiştii în Bucovina şi Maramureş de Sărbători. Imagini cu colinde şi petreceri de pomină la Vișeu de Sus

Vasile Dale

2 mesaje

Calin martie 14, 2023 at 12:57 pm

Cata agitatie pentru 2 puradei !!! Dar , pentru noi , cetatenii de rand , care din impozitele noastre , va platim salarii si pensii nesimtite , ce faceti ? In afara de a fi mana in mana cu infractorii ….

Raspunde
stirile zilei martie 14, 2023 at 4:51 pm

fain de ei, se plictisesc si ei

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.