BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

VIDEO: Un băimărean a suferit multiple arsuri într-o explozie la Zalău

Un bărbat de 64 de ani din Baia Mare a suferit multiple arsuri în urma unei deflagrații survenită miercuri după-amiază la Zalău. Victima a fost transportată în stare gravă cu elicopterul SMURD la un spital din Cluj-Napoca

Miercuri, 31 mai, pe raza municipiului Zalău a avut loc o puternică explozie. Tragicul eveniment s-a petrecut undeva după orele 16.30, pe strada Constantin Dobrogea Gherea.

Două persoane efectuau lucrări de foraj la un puţ. La un moment dat, utilajul cu care lucrau cei doi a luat foc şi a izbucnit un incendiu violent. Flăcările au mistuit utilajul şi s-au extins şi la un autoturism aflat în apropiere.

La ora 16.42, cineva a sunat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie de la poliţie, pompieri şi ambulanţă.

Din păcate, deflagrația survenită la utilajul de foraj s-a soldat cu o victimă. Este bărbat de un bărbat de 64 de ani din municipiul Baia Mare. În urma exploziei, victima a suferit arsuri multiple în partea superioară a corpului.

Echipajele medicale care au intervenit la eveniment au acordat îngrijiri maramureşeanului, dar starea sa de sănătate era extrem de rea, astfel că a fost nevoie de intervenţia elicopterului SMURD de la Jibou.

Bărbatul, care avea arsuri pe 50% din suprafața corpului, a fost transportat de urgenţă la secţia UPU din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.

Cealaltă persoană care muncea la foraj – este vorba de un tânăr de 33 de ani din Cluj-Napoca – a avut noroc. Clujeanul a scăpat fără nicio zgârietură.

“Bărbatul de 64 de ani, din municipiul Baia Mare, județul Maramureș, care a suferit arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corpului, în urma unei deflagrații survenită la un utilaj de foraj, a fost preluat și transportat de elicopterul SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj-Napoca”, a menţionat Ioana Lascău – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj pentru ziarul Ştirile din Sălaj.

Sursa sportulsalajean.ro

Te-ar putea interesa si

FOTO: Accident mortal între Oraşu Nou şi Vama. Un BMW s-a izbit de un camion

Vasile Dale

Admitere Poliţie de Frontieră 2023 la şcolile postliceale ale MAI. Calendar admitere şi probe de concurs

Vasile Dale

URMARE: Fiul de polițist din Mireșu Mare a fost reținut de polițiști. Procurorii l-au lăsat liber

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.