Maramuresul Istoric

L-AȚI VĂZUT? MIȚIȚI GHEORGHE din Ruscova a dispărut de acasă

La data de 27 ianuarie a.c., polițiștii Secției 4 Leordina au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 51 de ani, despre faptul că, fratele acesteia – MIȚIȚI GHEORGHE –din Ruscova, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

SEMNALMENTE: 1,65 m înălțime, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten tuns scurt, fața ovală, iar ca semn particular, prezintă o cicatrice la nivelul ochiului drept.

La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de culoare albastru, geacă de culoare neagră, bocanci și o căciulă de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Te-ar putea interesa si

BOMBĂ PE FISCULAȘ: EXCLUSIV COVID-19 – Doi angajați cu funcții de conducere la o mare unitate economică din Maramureș transportați la Spitalul de Boli Infecțioase. Încă 4 aduși la spital (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

OCNA ŞUGATAG: Incendiu la o centrală termică. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri grave

Redactie

DUPĂ 13 ANI DE CÂND AM PREZENTAT CAZUL ÎN EXCLUSIVITATE!!! Trafic de minor la Vișeu de Sus. Centru german luat cu asalt de elicoptere și mascați (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

EXCLUSIV FOTO: DISPĂRUT de 2 saptămâni a fost găsit fără viață lângă un pârâu din Ruscova – Stiri din Maramures februarie 13, 2024 at 11:14 pm

[…] L-AȚI VĂZUT? MIȚIȚI GHEORGHE din Ruscova a dispărut de acasă decedatleordinamaramureșpolitieruscovastiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.