BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

EXCLUSIV VIDEO: Incendiu într-o gospodărie din Repedea. Intervenție contra cronometru

A fost mobilizare generală astăzi pe Valea Ruscovei după ce o gospodărie a luat foc. Primii ajunși la fața locului au fost pompierii civilit de la SVSU Repedea cu o autospecială.

În sprijinul lor au venit pompierii civili de la SVSU Poienile de Sub Munte cu două autospeciale (9 pompieri voluntari) și pompierii militari de la Vișeu de Sus cu două autospeciale.

Focul se manifesa la etajul 1 mansardat al imobilului. Zeci de localnici au dat și ei o mână de ajutor. În timp ce pompierii interveneau pentru stingerea focului, sătenii scoteau bunurile neatinse de foc și apă din imobil.

Sătenii vor să organizeze o acțiune caritabilă de ajutorare a familiei afectate pentru repararea casei. Conform acestora, mama copiilor a decedat acum câțiva ani, iar aceștia au rămas în grija mătușii lor. Și aceasta a decedat anul trecut.

Cauza izbucnirii focului urmează a fi stabilită.

Te-ar putea interesa si

LA SCURT TIMP DE LA SESIZARE: Polițiștii au prins un tânăr din Hideaga bănuit de furt de combustibil şi lovirea unui angajat al staţiei de carburanţi

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Șofer beat criță urmărit în trafic de poliție! 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Va fi reținut pentru 24 de ore (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Ucraineanul Vladyslav Sidei (19 ani) a fost arestat preventiv. 9 focuri de armă trase, urmărit 5 km pe DN18 prin Mara

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.