EvenimentTara Lapusului

NOUTATE ÎN TÂRGU LĂPUŞ: 11 tineri de la Liceul Teoretic Petru Rareş s-au alăturat voluntarilor Maltezi

O echipă tânără şi entuziastă de voluntari Maltezi a luat ființă în data de 26 martie, în orașul Târgu Lăpuș, o echipă ce va susține activitățile Centrului Local pentru Prim Răspuns în Comunitate.

În urma rezultatelor excepționale obținute de-a lungul sesiunilor de pregătire teoretică și practică în cadrul Atelierului de Prim Ajutor în Şcoală, precum și a nivelului deosebit de implicare în activități specifice, 11 tineri de la Liceul Teoretic Petru Rareş din Târgu Lăpuș s-au alăturat voluntarilor Maltezi și vor participa în mod activ și susținut la acțiunile desfășurate de Serviciul de Ajutor Maltez Baia Mare, continuând o tradiție de aproape zece secole a Ordinului de Malta (Order of Malta) în sprijinirea celor bolnavi, a celor săraci și a celor marginalizați din societate.
Cu sprijinul partenerilor, Consiliul Judeţean Maramureş, Visit Maramureș, Rotaract T.E.A.M. Baia Mare, Printmasters Europe, Medimpact, Italsofa Romania, B. Braun, Serviciul de Ajutor Maltez Satu Mare-Máltai Szeretetszolgálat Szatmárnémeti, Serviciul de Ajutor Maltez în România, voluntarii răspund cu promptitudine pentru a sprijini locuitorii din Maramureș.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT: Un șofer s-a răsturnat cu TIR-ul pe DN1C în pasul Mesteacăn (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Impact între două autoturisme pe bd. Republicii, două victime (ACTUALIZARE)

Redactie

Socrii primarului Cătălin Cherecheş rămân în arest, în dosarul mitei pentru un judecător. Decizia este definitivă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.