Maramuresul IstoricRecomandate

INSTANŢA A HOTĂRÂT: Criminalul de la Vişeu de Sus, arestat preventiv pentru 30 de zile

Răzvan F.C. (25 ani), recidivist, cel care l-a ucis la începutul lunii ianuarie pe Vasile F. (42 ani), a fost arestat preventiv.

„Aducem la cunoştinţa opiniei publice că, prin încheierea penală nr. 1/DL, pronunţată la data de 15.01.2020, în dosarul nr. 46/100/2020 al Tribunalului Maramureş, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 15.01.2020, şi până la data de 13.02.2020, inclusiv, a inculpatului X, în vârstă de 25 de ani, recidivist, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte şi furt calificat.
Pentru a dispune măsura arestării preventive, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că inculpatul, în seara zilei de 03.01.2020, aflat împreună cu doi prieteni la locuinţa unuia dintre aceştia din Vişeu de Sus, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii în contradictoriu avute cu victima, a lovit-o în mod repetat cu palmele şi cu pumnii în zona capului şi i-a aplicat lovituri cu picioarele în zona toracelui şi a abdomenului, lovituri care au avut ca urmare decesul acesteia. Ulterior, în noaptea de 03/04.01.2020, inculpatul a sustras din locuinţa altei persoane două telefoane mobile.
Infracţiunile de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte şi furt calificat sunt pedepsite cu închisoare de la 6 la 12 ani, respectiv cu închisoare de la 3 la 10 ani. Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare”, precizează Tribunalul Maramureş.

Citeşte şi

Te-ar putea interesa si

VESTE BUNĂ: Se redeschid restaurantele în Baia Mare. În ce condiţii

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Inconștiență maximă – La un pas de a spulbera o mamă cu doi copilași care traversau regulamentar DN1C la Satulung

Vasile Dale

Un tren deraiat în țara deraiaților! Acceleratul Sighet-Bucureşti a deraiat puţin. Boilor!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.