BREAKING NEWSEvenimentImportant

EXCLUSIV – A DOUA OARĂ: Un judecător din Baia Mare obligă procurorii să finalizeze dosarul scandalului de la Castel Transilvania

În baza art. 488 ind. 6 alin. 1 Cod procedură penală, stabileşte data de 1 aprilie 2021
până la care procurorul să rezolve cauza potrivit art. 327 Cod procedură penală. Definitivă
” dispunea în luna februarie 2021 un judecător din Baia Mare. A fost doar o PĂCĂLEALĂ de 1 aprilie? Cam asta am putea spune despre dosarul unui scandal care s-a petrecut în 2019 la Castel Transilvania din Baia Mare. Un dosar care nici acum nu este finalizat pentru a putea fi trimis spre judecare în instanță.

Drept urmare, partea vătămată s-a adresat din nou instanței de judecată pentru a cere OBLIGAREA procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare de a finaliza cercetările. Conform surselor noastre, judecătorul ar fi întrebat reprezentantul Parchetului care sunt motivele și în mai puțin de un minut a dispus OBLIGAREA acestora de a finaliza dosarul până în 1 decembrie 2021. Decizia este definitivă.

Mai mult, partea vătămată a sesizat și Parchetul General despre această situație. Răspunsul acestora este halucinant – au trimis sesizarea pentru rezolvare tot la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

“Noi asteptam ca autoritatile sa isi faca datoria. Cand vor intelege ca treaba lor acolo, nu e cresterea carierei, egoul sau calculul pensiei speciale, ci slujirea interesului public, ei, abia atunci vom avea oameni de stat. Pana atunci e Photoshop, nu Lege” a transmis partea vatamata.



CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIVITATE / ACTUALIZARE: Centrul de reeducare din Vişeu de Sus a fost închis. Copiii, trimişi în Germania, o parte fugiţi în Slovacia şi Cehia

Vasile Dale

PREVENTIV: Doi medici și o asistentă de la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei sunt izolaţi la domiciliu

Vasile Dale

AVIZ CONDUCĂTORILOR AUTO! PE TIMP DE IARNĂ SUNT NECESARE MĂSURI SPECIALE DE PRECAUȚIE!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.