BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO EXCLUSIV: O mașină și un garaj auto au luat foc în Baia Mare. Accident pe strada Europa

A fost noapte de foc în Baia Mare. În noaptea de sâmbătă spre duminică, imediat după ora 1.00, pompierii militari au fost alertați despre izbucnirea unui incendiu la un autoturism parcat pe bulevardul Unirii, în zona unui market. Un echipaj de stingere a fost trimis în zonă. Focul a izbucnit din cauza unui scurt circuit la motorul autoturismului. Incendiu a fost stins rapid. Zona a fost asigurată de un echipaj al Poliției Rutiere din Baia Mare.

Un alt incendiu a izbucnit astăzi dimineață în jurul orei 7 pe bulevardul Traian la un garaj auto. Au intervenit două echipaje ale pompierilor militari din Baia Mare.

Un accident de circulație a avut loc vineri după amiază pe strada Europa din Baia Mare. Două mașini s-au ciocnit din fericire nerezultând persoane rănite. Evenimentul rutier s-a soldat cu avarierea celor două autovehicule. Traficul rutier în zonă a fost îngreunat din cauza accidentului.

Te-ar putea interesa si

APEL UMANITAR. Flaviu (7 anișori) are nevoie urgentă de operație. Și mama lui este grav bolnavă

Vasile Dale

FOTO / ACTUALIZARE: SIGHET –Audi R8 în valoare de 50.000 euro INCENDIAT INTENȚIONAT. Proprietarul oferă RECOMPENSĂ pentru cei care pot oferi informații

Redactie

ȘPAGA DE LA SPR MARAMUREȘ: Polițiști condamnați prin acorduri de recunoaștere a vinovăției pentru infracțiuni de corupție. Vor munci în folosul comunității

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.