BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO – FLAGRANT: Angajat al Primăriei Baia Sprie prins aruncând ilegal gunoaie și moloz direct în câmp

Angajatul unei primării din Maramureș a fost prins în flagrant de un activist de mediu în timp ce descărca gunoaie dintr-o autoutilitară (ce aparține tot Primăriei Baia Sprie) direct pe un teren extravilan.

Bărbatul a încercat să se ferească de ochii localnicilor din Baia Sprie și a intrat cu mașina într-o zonă ferită. Un activist de mediu din Baia Sprie l-a urmărit pentru că avea o bănuială cu ceea ce urma să facă angajatul Primăriei.

Și așa s-a și întâmplat. Muncitorul a descărcat zeci de saci cu moloz și gunoaie direct printre copaci. În acel moment s-a alertat la 112 Poliția Locală, Poliția Națională și Garda de Mediu.

Mai multe echipaje ale instituțiilor abilitate au sosit la fața locului. Angajatul Primăriei a fost pus să încarce tot gunoiul în mașină iar apoi a fost dus la sediu pentru audieri.

Agenția de Protecția Mediului Maramureș l-a sancționat contravențional pentru că aruncat gunoaiele într-un loc neamenajat. Totodată, l-a finalul anchetei, poliția națională îl va amenda pentru fapta sa.

în actualizare

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Scandal între doi vecini din Sighet, aplanat cu amenzi de poliţie – ACTUALIZARE

Redactie

ULTIMA ORĂ: Explozie la o casă de pe str. Colonia Topitorilor. O bătrână cu arsuri transportată la spital

Redactie

Acuzat de violarea unei fetițe de 13 ani, fostul fotbalist Cristi Vasc a vorbit la GSP Live: „Da, i-am trimis poze indecente. E rușinos ce am făcut, dar nu am violat-o. Sunt șantajat”

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.