Important

IPJ MARAMUREŞ: Activități preventive la început de an școlar

Vineri, 09 septembrie a.c., polițiștii Biroului Siguranța Școlară s-au întâlnit cu elevii Liceului Tehnologic Ocna Șugatag, la ore de prevenire a delicvenței juvenile și a absenteismului școlar.
Polițiștii au transmis elevilor aspecte legate de educația juridică, precum și explicarea termenului de “infracțiune” și ce implică răspunderea penală și contravențională a minorilor. Copiii au fost sfătuiți cum să evite conflictele, să nu răspundă provocărilor și să-și aleagă cu grijă anturajul.
De asemenea, tinerii au fost informați și cu privire la riscurile asociate consumului de substanțe interzise, fiindu-le prezentate efectele nocive pe care acestea le au asupra organismului.
Lucrătorii Biroului Siguranța Școlară vor fii prezenți permanent în unitățile de învățământ, pe tot parcursul noului an școlar pentru a oferi informații și suport specializat în domeniul de competență, cadrelor didactice, părinților și elevilor ce deschid din nou, ca în fiecare an porțile școlilor din județul Maramureș.

Te-ar putea interesa si

DUPĂ 15 MAI: Reguli de protecție propuse pentru români

Vasile Dale

Se redeschid şcolile! Decizia, adoptată la Cotroceni în urmă cu puţin timp, se aplică din 8 februarie

Vasile Dale

DIN CAUZA LEGII MARŢIALE DIN UCRAINA: Lanţul uman al păcii pe podul de peste Tisa a fost anulat

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.