BREAKING NEWSRecomandate

FOTO: Gara CFR Baia Mare, amendată, iar sala de aşteptare închisă de ANPC

La două săptămâni după ce site-ul vasiledale.ro a prezenta situaţia din Gara CFR Baia Mare, iată că ANPC s-a sesizat şi comisarii au descins în control.

“În urma apariţiilor din media referitoare la condiţiile igienice necorespunzătoare din gara Baia Mare, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Maramureş a desfăşurat o acţiune de control la operatorul economic CN CFR SA – Cucursala Căi Ferate Cluj, punct de lucru Staţia CFR Baia Mare.

În urma verificărilor şi a deficienţelor constatate, comisarii maramureşeni au aplicat o amendă contravenţională în valoare de 10.000 de lei şi au dispus măsura opririi temporare a prestării serviciilor pentru sala de aşteptare din gară.

Abaterile constatate au fost următoarele:

Lipsa geamurilor de la ferestrele sălii de aşterptare;

Existenţa tavanului deteriorat cu urme de inflitraţii, pete de mucegai şi igrasie”, transmite ANPC.

Articol realizat în colaborare cu PLUS TV Maramureș

Te-ar putea interesa si

Moment istoric pentru Maramureș: Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean și Marcel Boloș, ministrul Finanțelor au semnat contractul de finanțare pentru primul parc industrial din județ, la Baia Sprie

Redactie

SCANDAL IMENS la Centrul de Excelență de Volei din Baia Mare. VEZI decizia Ministerului Educației

Vasile Dale

ACUZAT DE CONVERSAȚII INDECENTE: Starețul Mănăstirii Prislop din Borșa a fost dat afară de Episcopia Maramureșului şi Sătmarului (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.