BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Biciclist beat accidentat grav de un șofer beat pe bulevardul București din Baia Mare (actualizare)

Un grav accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe bulevardul București din Baia Mare, în zona Autogării Fanny.

Un autoturism a surprins și accidentat grav un biciclist. Conform primelor informații se pare că biciclistul ar fi traversarea bulervadul pe culoarea roșie a semaforului, pe trecerea pentru pietoni, pe lângă bicicletă.

Intervin echipajele SMURD și ale poliției.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor noastre biciclistul era sub influența băuturilor alcoolice. Totodată șoferul autoturismului era și el sub influența alcoolului. Etilotestul a indicat 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ACTUALIZARE

Azi, 10 decembrie, la ora 15.31, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că s-a produs un accident rutier cu victimă pe bulevardul Regele Mihai I.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un băimărean de 40 de ani, a surprins și accidentat un bărbat de 47 de ani din Baia Mare, care se afla în traversarea părții carosabile în calitate de pieton.

Ambele persoane implicate în accidentul rutier au fost testate cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului și de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului, motiv pentru care au fost transportați la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Te-ar putea interesa si

OPRIT CU FOCURI DE ARMĂ: ALEX ”NEED FOR SPEED” a fost reținut și depus în arestul IPJ Maramureș (VIDEO)

Vasile Dale

EVENIMENT: Salvamontiştii maramureşeni, exerciţii de salvare în M-ții Maramureșului și M-ții Rodnei

Redactie

PERCHEZIŢII ÎN MARAMUREŞ: Grupare specializată în evaziune fiscală în domeniul comerțului cu autoturisme second-hand, destructurată

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.