ion_boiciucÎn accidentul produs la ora 00:32, la Telciu, judeţul Bistriţa Năsăud, spun anchetatorii, autoturismul marca BMW, în care se aflau cinci tineri, a fost scăpat de sub control de către șofer, iar mașina a rupt un stâlp de electricitate, lăsând fără curent electric mai multe localități.Cei cinci tineri se întorceau de la o petrecere la care au participat în satul Fiad, în casa unuia dintre ei, informează actualmm.ro. Toți erau beți, după cum susțin martorii.
La volanul mașinii se afla Ion Boiciuc, un adolescent de 19 ani din comuna maramureșeană Bistra. Acesta se întorsese din Italia, pentru a petrece sărbătorile în țară, și se afla în vizită la sora lui din Telciu. Potrivit anchetatorilor, Boiciuc nu avea permis de conducere și conducea un autoturism înmatriculat în Italia.

accident-mortal-telciuÎn dreapta acestuia în mașină se afla Vasile Moldovan, în vârstă de 36 de ani, cel mai în vârstă dintre cei aflați în mașină și omul în casa căruia a avut loc petrecerea.

Pe bancheta din spate a autoturismului se aflau trei tineri. Cel mai tânăr era Gabriel Dumitru Hordoan, în vârstă de 15 ani, elev în clasa a IX-a la Liceul Tehnologic din Telciu.

Un alt tânăr decedat este Gabriel Luca Rebrișorean, elev și el în clasa a XI-a la școală în Telciu, în vârstă de 18 ani.

Singurul care a scăpat cu zile din cel mai teribil accident al ultimilor ani în zonă este Adrian Nicolae Pop, în vârstă de 16 ani, elev în clasa a X-a la Liceul din Telciu.

Acesta a fost scos cu mare greu de pompieri dintre fiarele contorsionate ale mașinii, după aproape o oră de eforturi, fiind predat unui echipaj de prim-ajutor, care l-a transportat la Spitalul de Urgență din Bistrița.

Adolescentul a suferit o fractură a piciorului stâng și alte leziuni minore, viața acestuia nefiind în pericol.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI DE LA LOCUL TRAGEDIEI.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.