BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

TRAGEDIE LA INĂU: Bărbat găsit mort sub un tractor răsturnat – actualizare

Poliţiştii şi echipajele medicale din Târgu Lăpuş au fost alertate în această dimineaţă despre faptul că într-o zonă de deal a fost găsit un tractor răsturnat sub care se afla un bărbat. Ajunşi la faţa locului pompierii au scos de sub utilajul agricol corpul unui bărbat de 33 de ani, din păcate era decedat. Se pare că incidentul s-ar fi petrecut seara sau noaptea trecută. Criminaliştii se află la faţa locului şi au deschis o anchetă.

Actualizare – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 05 mai, la ora 08.14, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în satul Inău, în locul numit Tălnicioara, a fost găsit decedat un bărbat de 33 de ani.

La fața locului s-a deplasat un echipaj S.A.J. Maramureș, o echipă de descarcerare din cadrul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuș și polițiștii care au stabilit faptul că victima s-a răsturnat cu tractorul într-un pârâu, loc în care a rămas încarcerat.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că aseară, în jurul orei 22.00 în timp ce bărbatul conducea un tractor agricol neînmatriculat/înregistrat și fără să dețină permis de conducere, pe un drum pietruit deschis circulației publice, a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, după care s-a răsturnat într-un șanț.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prev. de art. 192 alin.2 din Codul Penal.


Foto arhivă

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Două autoturisme AUDI s-au izbit violent în pasul HERA pe DN18. Unul dintre șoferi a efectuat o depășire neregulamentară

Vasile Dale

SCANDAL LA ŞOMCUTA MARE: Bătaie ca-n filmul ”7 păcate” pe Calea Mireșului. Patru victime

Redactie

EXCLUSIV FOTO: Două victime, într-un accident la Săcel – ACTUALIZARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.