BREAKING NEWSELECTORALE

Deputat Gabriel Zetea: 9 Mai – Ziua Europei!

Azi, 9 mai, sărbătorim un moment de importanță majoră, Ziua Europei. Această zi marchează momentul în care, în 1950 a fost pusă piatra de temelie a ceea ce astăzi este Uniunea Europeană, prin Declarația Schuman.

Trăim un moment extrem de important pentru întreaga Europă iar peste o lună de zile, în 9 iunie, ne vom exprima votul nu doar în cadrul alegerilor locale, ci și pentru alegerile europarlamentare. Aceste alegeri sunt esențiale pentru viitorul nostru în cadrul marii familii europene, deoarece vom decide cine ne va reprezenta interesele în Parlamentul European.

Județul Maramureș are un candidat important la alegerile europarlamentare în persoana lui Florian Sălăjeanu. Profesionalismul său și dedicarea pentru valorile europene sunt garantul că Maramureșul și România vor avea o voce puternică în inima Europei, pentru că Florian Sălăjeanu este omul potrivit să ne reprezinte interesele, promovându-le cu cinste și integritate.

În această zi de 9 mai să ne reamintim semnificația profundă a apartenenței noastre la Uniunea Europeană și de rolul esențial pe care îl jucăm în această comunitate. Este vital pentru noi să participăm activ la deciziile care ne afectează viitorul și să ne exercităm dreptul de vot. Să sărbătorim împreună Ziua Europei lucrând împreună pentru un viitor prosper în Europa. În 9 iunie să fim prezenți la urne pentru a contribui la modelarea viitorului nostru european. Maramureșul este mândru de candidații săi și încrezător în forța votului nostru!

La mulți ani, Europa!

Deputat Gabriel Zetea, chestor al Camerei Deputaților,

Candidat PSD pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Maramureș

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE: SEBASTIAN, un tânăr jandarm din Satu Mare, a decedat la doar 24 de ani

Vasile Dale

PREMIERĂ: Micuţa Valentina, fetiţa dispărută vineri din Repedea, a fost căutată şi pe timp de noapte. Fără succes însă (FOTO)

Vasile Dale

Ionuț Pîrvu este vicepreședintele PSD Maramureș pe Domeniul Justiție!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.