BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Grav accident în Baia Sprie. O maşină a luat foc (ACTUALIZARE)

Un accident rutier urmat de incendiu, avut loc în localitatea Baia Sprie, pe DN 18. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a spulberat gardul de la Maya Events, apoi maşina a luat foc. A rezultat o victimă neîncarcerată, transmite ISU Maramureş.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 18, localitatea Baia Sprie, județul Maramureș, s-a produs un incendiu asupra unui autoturism aflat în deplasare.

Șoferul a reușit să iasă, însă este lovit în zona capului. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Se estimează reluarea traficului în 45 de minute.

Ce spune Poliția

Astăzi, 05 mai a.c., la ora 17:16, polițiștii au intervenit pe D.N. 18, pe raza orașului Baia Sprie, după ce au fost sesizați că un autoturism s-ar fi răsturnat pe partea carosabilă, iar ulterior ar fi luat foc.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a șoferului, care a reușit să iasă din autoturism înainte de izbucnirea incendiului.

Momentan traficul este blocat pe ambele sensuri de mers. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și nu se află sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ACTUALIZARE

Ieri, 05 mai a.c., la ora 17:19, Poliția orașului Baia Sprie a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe D.N. 18, în zona unui local public, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat incendierea unui autoturism.
Echipa operativă s-a deplasat la fața locului constatând faptul că un tânăr de 33 de ani, care conducea un autoturism, pe un sector de drum în curbă ușoară la stânga ar fi părăsit sensul de mers, lovind frontal stâlpul de metal ce susține poarta de acces în curtea localului public. Ulterior, autoturismul ar fi fost proiectat înapoi pe carosabil, iar în urma impactului a luat foc. Conducătorul auto s-a autoevacuat.
La fața locului a intervenit un echipaj ISU Maramureș care a reușit lichidarea incendiului, iar un echipaj SMURD a preluat victima pentru a-i acorda îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și cu dispozitivul de testare rapidă drug-test, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice.
Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri aproximativ 30 de minute, iar ulterior s-a circulat pe o singură bandă timp de aproximativ 40 de minute.
Polițiștii continuă cercetările, urmând a se lua măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

Rețete ca pe vremea bunicilor. Cum se face silvoiţa, preparatul tradițional fără zahăr sau conservanți care rezistă și câţiva ani în cămară

Vasile Dale

FOTO: Şofer băimărean, vinovat de producerea unui accident produs lângă Gherla

Redactie

TÂRGU LĂPUŞ: Un bărbat s-a izbit cu maşina de un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt. A fisurat şi o ţeavă de gaz (FOTO)

Redactie

1 mesaj

Accident teribil în județul vecin! După impact, o mașină a luat foc - Dincolo de sport - Stiri mai 6, 2024 at 10:50 am

[…] în gardul unui restaurant, urmat de un incendiu devastator. Potrivit informațiilor furnizate de vasiledale.ro, șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, iar mașina a luat foc după […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.