BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

TOT MAI DES: Șofer beat urmărit pe străzile din Baia Mare și oprit cu focuri de armă

Sâmbătă, 26 februarie, în jurul orei 05.00, polițiștii din Baia Mare au efectuat semnale regulamentare de oprire pentru control a unui autovehicul condus pe bulevardul București, însă conducătorul auto nu a oprit. În acel moment, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia până în localitatea Tăuții Măgherăuș.

Întrucât autoturismul nu a oprit, s-a executat somația legală ”stai, stai, că trag, vom folosi armamentul”, prin megafonul autospecialei, după care s-au efectuat trei focuri de avertisment în plan vertical.

După executarea celui de-al treilea foc de avertisment, conducătorul auto, un bărbat de 40 de ani din Băița, a oprit autoturismul, a ieșit din acesta și a fugit, reușindu-se interceptarea lui după aproximativ 50 de metri.

S-a procedat la testarea cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenţă Dr. Constantin Opriş Baia Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Fecior de fost procuror săltat după un scandal în Baia Mare. Iubita lui ar fi predat poliției droguri. Suspectul acuză polițiștii că l-ar fi agresat – actualizare

Vasile Dale

CARANTINĂ ZONALĂ în SIGHETU MARMAȚIEI pentru o perioadă de 14 zile începând din această seară

Redactie

DOLIU: Un ofiţer al Poliţiei de Frontieră, răpus de COVID la doar 43 de ani

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.