BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Percheziții – Importante cantități de droguri descoperite de ofițerii antidrog din Maramureș la Rona de Sus

Acțiune de amploare în desfășurare a ofițerilor de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Maramureș în Maramureș.

Conform informațiilor noastre sunt mai multe percheziții pe raza mai multor localități din județ. Printre acestea se numără și localitatea Rona de Sus.

Au fost ridicate și confiscate cantități importante de droguri de risc și mare risc. Totodată, ofițerii SCCOA Maramureș au ridicat și reținut mai multe persoane, care vor fi conduse la sediul DIICOT Maramureș pentru audieri.

Vom reveni cu detalii

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Dilemă la Șomcuta Mare – Copil de 4 ani rănit pe Calea Mireșului. Polițiștii încearcă să afle dacă a fost sau nu lovit de un Audi (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Ionel Bogdan: Înființarea unei noi linii de gardă și dotarea secției de neonatologie cu aparatură de specialitate sunt proiecte prin care dezvoltăm infrastructura de sănătate a județului Maramureș

Redactie

IN A TREIA ZI DE CRACIUN: CATALIN, PIETONUL UCIS DE UN SOFER BAUT, A FOST ASTAZI CONDUS PE ULTIMUL DRUM DE PRIETENI SI FAMILIE (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.