BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Scandal la Bârsana în parcarea unui restaurant. Polițiștii i-au cerut unui bărbat să nu filmeze, însă alții filmau fără nicio problemă

Scandal la duminică seara la un restaurant din Bârsana, județul Maramureș. Implicați au fost patru bărbați, toți din aceeași localitate. Unul dintre aceștia a susținut că a fost agresat, în timp ce ceilalți trei au spus că ei au fost victimele.

Cert este că toți patru au ieșit în parcarea restaurantului când au sosit echipajele de poliție. Bărbatului care a sunat la 112, polițiștii i-au interzis să filmeze la fața locului. Asta în timp ce un tânăr din cealaltă ”tabără” filma fără nicio problemă.

De altfel, acesta a declarat pentru www.vasiledale.ro că va depune și el plângere împotriva celor trei și că el este de fapt victima în tot acest scandal, arătând cu degetul spre polițiști care ar închide ochii la multe fărădelegi care s-ar produce în zona respectivă. Bărbatul de 30 de ani spune că nici până astăzi cei care l-au urmărit și blocat în trafic prin Bârsana în luna august nu au fost trași la răspundere și că este amenințat zi de zi.

Ce spune IPJ Maramureș

Ieri, 27 noiembrie, la ora 21.41, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către un bărbat de 30 de ani din Bârsana, despre faptul că este implicat într-un scandal la un restaurant din localitatea Bârsana.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelantul și alți trei tineri de 18 și 24 de ani din Strâmtura.

Cei trei tineri au depus plângere penală pentru săvârșirea de către apelant a infracțiunii de lovire sau alte violențe, din cele declarate reieșind faptul că, în timp ce se aflau pe scările exterioare ale restaurantului, între aceștia ar fi izbucnit un scandal.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

FOTO / VIDEO: Pieton lovit pe trecere la Magazinul Maramureşul (ACTUALIZARE)

Redactie

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: CAZ ȘOCANT LA ȘCOALA DIN VIȘEU DE JOS – Un profesor pensionar acuzat că ar fi lovit un elev și că ar pipăi fetele (foto)

Vasile Dale

ȘOCANT: Cadavru fără cap descoperit în zona Podul Abatorului din Sighetu Marmației (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.