BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Şicanare în trafic, bd. București blocat (ACTUALIZARE)

Caz incredibil ieri seară pe bulevardul București din Baia Mare. Doi șoferi s-au întâlnit în trafic și au hotărât probabil să povestească de la volan autoturismelor, blocând pur și simplu ambele benzi ale bulevardului.

În spatele lor șoferii s-au enervat la culme și au început să claxoneze. Cei doi și-au continuat nestingheriți poveștile preț de câteva momente.

Și ca tacâmul să fie complet, când în sfârșit banda doi a fost eliberată de șoferul BMW-ului, acesta s-a enervat la culme și l-a șicanat în trafic pe șoferul care se afla în spatele lui.

Ba a făcut și câteva manevrele prin care își manifesta intenția de a-l scoate probabil de pe șosea. Nu au lipsit înjurăturile de rigoare.

” Cei doi presupun ca s-au întâlnit în trafic și au stat la povești blocând ambele benzi. Am fost și eu claxonat din spate de restul mașinilor apoi am început și eu să claxonez. Cu greu s-a dat la o parte apoi a început să mă amenințe ca și cum eu aș fi de vină ca l-am deranjat de la discuție. Din pacate asemenea specimene sunt pe la toate colțurile. După cum l-am vazut eu părea un băiețel de cartier care și-o cam ia în cap crezându-se mare și tare că are SUV BMW. Presupun că mașina compensează altceva”, a scris utilizatorul grupului de radare al www.baiamare24.ro.

ACTUALIZARE – Șoferul BMW-ului reacționează

Într-o postare pe fb, șoferul BMW-ului i-a răspuns conducătorului auto a cărui cameră de bord a înregistrat totul.

Iată ce a scris acesta: ”Dar gesturile obscene pe care mi le-ai adresat și că ai trecut pe roșu unde sunt? De aceea am iesit cu capul pe geam să îmi cer scuze, dar tu cum ești “deștept” te-ai dus pe roșu, bineînțeles după ce m-ai înjurat și mi-ai arătat “degetul”. Mare smecher!….. Ca să te informez și pe tine persoana respectivă avea o problema cu mașina. Am stat 4 secunde vizavi de el și l-am întrebat dacă pot să îl ajut cu ceva. Voi a-ți claxonat ca niște oameni fără rabdare! În urmatoarea filmare am ocolit groapa să nu îmi sparg cazanul cum îl numiți voi, deștepților! Nu vroia nimeni să te scoată de pe drum cu mașinuța ta! Urât din partea ta. Gesturile care le-ai aratat, ești un om incult sincer! Și ar fi frumos fiecare să vă vedeti de ale voastre! Nu mai dramatizați atât ca toți sunteti buni să comentați fără să știți ce s-a întâmplat exact! O zi buna!”

Te-ar putea interesa si

Europarlamentarul Cristian Terheș: ministrul justiției Cătălin Predoiu și majoritatea PSD și PNL subminează justiția, sfidează drepturile și libertățile tuturor românilor și amenință grav securitatea națională

Vasile Dale

URMARE CAZ PREZENTAT: Poliția Animalelor l-a sancționat pe noul proprietar al câinelui alergat aproape 10 km după mașină între Baia Mare și Bozânta Mică

Vasile Dale

29 AUGUST, BILANŢ CORONAVIRUS: Două decese în Maramureş (total – 62), cazuri noi – 24 (total 1114)

Redactie

1 mesaj

Florin octombrie 16, 2019 at 4:09 pm

Dar vai, cata civilizatie, 2 mitocani care s-au oprit sa fumeze un joint si o turma de alti destepti in spate care claxoneaza crezandu-se probabil in pericol, ca altfel de ce sa folosesti claxonul…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.