EvenimentMaramuresul Istoric

LEORDINA / ACTUALIZARE: Femeie de 53 de ani, găsită moartă într-o şură

Tragedie la Leordina. O femeie în vârstă de circa 53 de ani a fost găsită decedată într-o şură, proprietatea surorii sale.

Din primele informaţii, femeia a fost alungată de soţ din casa lor din Petrova. Probabil că a încercat să se refugieze la sora sa din Leordina.

Deocamdată nu se ştie cauza morţii, poliţiştii deplasându-se la faţa locului. Cadavrul va fi transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare pentru efectuarea necropsiei.

Actualizare – IPJ Maramureş

Aseară, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Leordina au fost sesizați cu privire la decesul unei persoane. Într-o anexă a unui imobil din Leordina a fost identificată o femeie de 53 de ani, decedată, care nu prezenta urme de violență. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții. Până în acest moment nu există suspiciuni cu privire la decesul femeii.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: O hală de producţie din Satulung a luat foc – actualizare

Redactie

PRINSE LA VIŞEU DE JOS: Două gorjence transportau cu maşina, într-un spațiu special amenajat în podeaua dublă, aproape 2.000 de pachete cu ţigări de contrabandă

Vasile Dale

FOTO/VIDEO – SUB OCHII EI: Soția bărbatului din Breb mort sub copitele cailor își ia rămas bun pe facebook

Vasile Dale

1 mesaj

Anonim aprilie 23, 2020 at 12:21 pm

Buna ziua!
E important de specificat ca decedata era divortata,de sotul din Petrova,de 9ani!
Venea temporal la fostul sot(un om ff.muncitor,gospodar respectat in comuna)si la locuinta acestuia,ea avand domiciliul in Viseu de Jos.Deci,nu a fost alungata de sot!
Era cunoscuta in localitate ca mare consumatoare de alcool,acesta fiind si unul dintre motivele de divort.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.