Recomandate

SARS-COV-2: Un cadru didactic din Baia Mare şi două din Săliştea de Sus, infectate cu noul coronavirus

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș anunţă confirmarea a trei cadre didactice infectate cu noul Coronavirus. Un cadru didactic își desfășoară activitatea la o instituție de învățământ din municipiul Baia Mare. Persoana este asimptomatică și a purtat mască de protecție în unitatea de învățământ.

Celelalte două cadre didactice sunt simptomatice și au fost internate în spital. Acestea lucrează la o instituție de învățământ din orașul Săliștea de Sus. Și aceste cadre didactice au purtat mască de protecție în unitatea de învățământ.

Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică.



În cele două instituții de învățământ se desfășoară zilnic dezinfecția clădirilor. Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru, le reamintim cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile deschise stabilite prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Impact între două maşini în zona Robot Baia Mare

Redactie

POMPIERII ÎN MISIUNE: FOTO/VIDEO – Un autoturism a luat foc într-o parcare din Baia Mare

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: Captură de droguri, într-o maşină pe str. Sănătăţii din Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult