BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Cinci brazi falnici și sănătoși au fost găuriți de persoane necunoscute. Vor să îi ”omoare” pentru a-i tăia?

Incident mai puțin obișnuit pe în zona centrală a municipiului Baia Mare. Cinci brazi sănătoși au fost găuriți, clar intenționat, de persoane necunoscute. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat acolo și nici care este scopul.

Oamenii cred că în găurile făcute s-ar introduce diferite substanțe care să ducă la uscarea arborilor, ca mai apoi să fie tăiați.

“Am dispus să se efectueze cercetări. Se caută în momentul de față pe camerele private sau de la agentii economici din zonă, posibili vinovați sau indicii. Politia Locala Baia Mare prin Biroul Protecția Mediului cercetează cazul!” ne-a transmis Doru Dăncuş, viceprimar cu atribuții de primar.

Sursele noastre spun că până astăzi camerele de supraveghere nu au scos la iveală mare lucru. Și asta deoarece acestea nu bat în zona respectivă. Totuși polițiștii locali de la Biroul de Protecția a Mediului ar discutat cu locatarii din zonă, dar și cu agenții economici. Totodată s-au verificat și anumite societăți comerciale care au efectuat sau efectuează lucrări în anumite imobile din zona respectivă.

Noi vom urmări cazul și vă vom ține la curent cu evoluția acestuia.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO – PLANUL ROȘU: O pană de curent a blocat telescaunul de la pârtia Prislop. 90 de minute turiștii au îndurat gerul. O fetiță de 8 ani a primit îngrijiri medicale

Vasile Dale

INCIDENT GRAV: Zăpada căzută de pe acoperișul marketului din Tăuții de Sus i-a distrus complet mașina (GALERIE FOTO EXCLUSIV)

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Maşină din Maramureş, implicată într-un grav accident la Bizuşa. A fost solicitat elicopterul SMURD

Redactie

1 mesaj

lesc aprilie 29, 2024 at 6:48 am

100% asta e scopul. sa ii omoare apoi sa-i taie. probabil au deranjat ceva cretin la care ”ii tine de umbra”

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.