BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Bătaie într-un bar din Berchezoaia. Agresorii au folosit răngi, ciocane, o secure și spray lacrimogen

Incident grav aseară într-un bar din Berchezoaia, comuna Remetea Chioarului. Doi bărbaţi în vârstă de 24 şi 32 de ani au provocat fără motiv un scandal în localul respectiv. Indivizii au fost scoşi din bar de ceilalţi clienţi, dar şi de administrator.

Numai că agresorii s-au întors înarmaţi cu răngi, bâte de baseball, ciocane, secure. Au năvălit în bar şi au început să lovească în stânga şi în dreapta. Au folosit chiar și un spray lacrimogen pe care l-a pulverizat în incinta barului. Un copilaș de câțiva anișori a fost afectat de substanța respectivă. Trei persoane au suferit leziuni corporale respectiv un bărbat de 32 de ani şi două femei în vârstă de 32 și 29 de ani.

Victimele au fost preluate de echipajele medicale fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare. Tot la spital au ajuns şi agresorii pentru că şi au fost răniţi.

Poliţiştii din Şomcuta Mare au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice, loviri sau alte violenţe şi ameninţare.

Ce spune Poliția

La data de 28 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din Șomcuta Mare au fost solicitați să intervină la un scandal produs între mai multe persoane într-un local din satul Berchezoaia.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, fiind aplanat conflictul și identificate persoanele implicate în altercație.

Din primele verificări efectuate a reieșit faptul că doi bărbați, de 24 și 32 de ani, din Baia Mare și județul Satu Mare, ar fi provocat scandal, având asupra lor obiecte periculoase și ar fi adresat amenințări persoanelor din incinta localului.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și amenințare.

Te-ar putea interesa si

FOTO: O maşină a luat foc pe str. Vida Gheza din Baia Mare

Redactie

EXCLUSIV VIDEO – Început HORROR DE WEEKEND: Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina de teren într-un stâlp. Două victime și la Vadu Izei – ACTUALIZARE

Redactie

FOC ÎN MIEZ DE NOAPTE: Colibă improvizată aprinsă intenționat pe Craica (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

2 mesaje

Un sătmărean a făcut ravagii într-un bar. Bătaie cu ciocane și bâte; mai multe persoane rănite - Ziare Online 24 - Stiri Online - Stiri locale Romania aprilie 29, 2024 at 11:04 am

[…] atacat pe clienți cu bâte, răngi și ciocane. Totul s-a petrecut duminică seara, informează vasiledale.ro. Incident grav aseară într-un bar din Berchezoaia, comuna Remetea Chioarului, unde doi bărbați […]

Raspunde
Un sătmărean implicat în scandalul de la Berchezoaia reținut pentru 24 de ore de polițiști – Stiri din Maramures mai 1, 2024 at 7:44 pm

[…] EXCLUSIV VIDEO: Bătaie într-un bar din Berchezoaia. Agresorii au folosit răngi, ciocane, o secure… bătaieberchezoaiamaramureșpolitiereținerescandalstiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.