BREAKING NEWSELECTORALE

Partidul Verticala Nouă anunță lansarea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie în orașul Baia Mare (foto)

Partidul Verticala Nouă anunță lansarea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie în orașul Baia Mare.

Diferențiem fundamental Partidul Verticala Nouă de alte partide prin faptul că noi aducem competențe antreprenoriale în guvernarea publică, gândim în soluții, promovăm transparența în administrație iar concentrarea noastră exclusivă este pe binele comun.

Obiectivul nostru primordial este să creăm un viitor prosper pentru noua generație și să transformăm Baia Mare într-un oraș magnet, dezvoltat și vibrant, capabil să atragă atât oameni, cât și investitori și proiecte inovatoare.

Partidul Verticala Nouă vine cu o echipă formată din oameni competenți, cu o varietate de specializări, acoperind domenii precum antreprenoriat, psihologie, drept, învățământ, asistență socială, IT, economie, istorie, sport.

Prin gândire strategică, inovație și integritate, suntem hotărâți să aducem schimbări durabile în comunitatea noastră. Ne propunem să eficientizăm procesele administrative, să reducem birocrația și să îmbunătățim calitatea
serviciilor oferite cetățenilor.

Credem în transparența procesului decizional politic și administrativ pentru a facilita o guvernare responsabilă și orientată spre cetățeni. Încurajăm implicarea activă a comunității în procesele administrației publice, asigurând
astfel un dialog constant în care fiecare voce contează și contribuie la conturarea viitorului nostru.


Liderul nostru pentru Primăria Baia Mare este dl. CIRȚ MIRCEA, fondatorul ATP Group, un lider experimentat și integru, cu o vastă expertiză în management și antreprenoriat: https://mirceacirt.ro/.

Cu o carieră solidă, cu aproape 30 de ani de experiență și succes în domeniul afacerilor, Mircea CIRȚ aduce în campania sa competențele și viziunea necesare pentru a răspunde provocărilor complexe ale orașului. În centrul misiunii sale stă nevoia unei administrații eficiente și transparente, a investițiilor în proiecte durabile, revitalizarea sectorului cultural și sportiv și soluționarea problemelor legate de trafic și mediu.


Liderul nostru pentru Consiliul Județean Maramureș este Dna. POP NADIA MARIA, cu o experiență de peste 15 ani în sistemul bancar și o viziune clară, asupra dezvoltării economice regionale.

”Motto-ul meu: În fiecare provocare, găsesc o oportunitate! Iubesc oamenii și sunt prezentă când cineva îmi solicită ajutorul! Am crescut într-o familie modestă, educată cu valori autentice! Încă din copilărie am fost o luptătoare, mi-a plăcut să învăț și am fost determinată să reușesc prin efort și merite proprii. La rândul meu, sunt mamă și sunt
preocupată de viitorul noii generații și de moștenirea pe care o lăsăm copiilor noștri.

Am absolvit Colegiul Economic Nicolae Titulescu din Baia Mare, profil Tehnician în Administrație Publică, și am continuat cu studiile la Facultatea de Științe Economice în cadrul Universității Bogdan Vodă. Lucrez în domeniul
bancar din 2007 și am finanțat IMM-urile din Maramureș și Satu Mare, de la producție, agricultură, servicii și comerț. Cunosc foarte bine provocările cu care se confruntă mediul de afaceri.”

De ce se alătură oamenii Partidului Verticala Nouă? Fiecare voce aduce o perspectivă unică pentru a susține Partidul Verticala Nouă. Împreună, credem că în Baia Mare #VaFiBine!

→ Alexandra: “Deoarece este cu adevărat molipsitor să fii înconjurat de membri pasionați, cu o viziune îndrăzneață și convingerea că putem face o diferență reală. Cu echipa MIRCEA CIRȚ alături și experiența solidă a
leaderului său, sunt convinsă că putem face diferența rapid și vom aduce schimbări tangibile și pozitive în orașul nostru.”

→ Mihai: “Din convingerea puternică a faptului că MIRCEA CIRȚ trebuie să fie primar.”

→ Ioan: “Vreau să fiu util comunități.”

→ Ligia: “Vreau să împărtășesc cu voi motivul pentru care am ales să mă alătur acestei formațiuni politice: am decis să mă implic în acest partid pentru că cred cu tărie în valorile și obiectivele sale.

Disciplină și determinare: Conducerea Partidului Verticala Nouă este formată din oameni disciplinați și determinați. Am avut privilegiul să lucrez sub îndrumarea fostului meu director, care a demonstrat că, atunci când își
stabilește un obiectiv, îl duce la îndeplinire fără ezitări. Această abordare riguroasă este esențială pentru a aduce schimbări pozitive în comunitatea noastră.

Ambiție și viziune: Partidul Verticala Nouă are o viziune clară pentru viitorul orașului nostru. Suntem oameni ambițioși, dornici să contribuim la dezvoltarea și prosperitatea comunității noastre. Împreună, putem face
diferența.

Angajament civic: Mă simt responsabilă să fiu parte activă a procesului democratic. Prin intermediul Partidului Verticala Nouă, pot să-mi aduc contribuția la luarea deciziilor și la modelarea viitorului orașului nostru. Sunt mândră să fac parte din această echipă și să lupt pentru o administrație locală eficientă și transparentă.”

→Emil: “Dorința de a face lucrurile corect.”

Pentru mai multe informații și detalii, vă rugăm să ne contactați la adresa de email [email protected] sau să vizitați site-ul nostru web la v9.ro.

Persoană de contact
Adriana Cirț, Vicepreședinte V9
Mobil: 0721288000

Te-ar putea interesa si

FOTO: Coliziune între trei maşini pe strada Progresului. Una a ajuns cu roţile în sus

Redactie

INCREDIBIL: Doi bărbați căzuți în buda din fundul curții la Rona de Sus. Unul a decedat (actualizare)

Vasile Dale

JAF ÎN BAIA MARE: Au furat seiful cu bani dintr-un apartament folosindu-se de o ”cheie potrivită” de spart butuci

Vasile Dale

1 mesaj

mo aprilie 29, 2024 at 10:08 pm

„Suntem oameni ambițioși, dornici să contribuim la dezvoltarea și prosperitatea comunității noastre.” – care comunitate? religioasa? sau cum a spus-o jegosul de Ionel Bogdan, cel care nu a fost capabil sa demita conducerea DGASPC in scandalul azilelor groazei, cea a cercurilor voastre de interese?

„pentru că cred cu tărie” – pe langa penali eu as propune ca si cei certati cu limba romana sa nu poata accede in functii publice..poate-s eu prea pretentios sau nu…? e vorba de un text scris ce poate fi corectat… daca e cine sa o faca, tare va tzucatzi in c_r pe-aici, traiti shefu/tovarasu director… nu-i problema mea neaparat, doar ca sa lasi administratia pe mana unor „capete plecate” nu prea pare o idee prea buna

asteptam alte articole cu obiective concrete si modul de indeplinire al acestora, haideti domnu Cirt, dovediti-ne ca va stiti organiza si ca nu aveti un business de succes bazat doar pe un produs facut de altii care se „vinde singur”, gluma: cui nu i-ar place o BORmasina :))

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.