BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: FĂRĂ FRICĂ DE DUMNEZEU – Violator arestat preventiv în Ziua de Paște (actualizare)

O femeie din Baia Mare a trecut prin coșmarul vieții ei la 55 de ani. Băimăreanca s-a întâlnit aseară în fața blocului cu un vecin. Era Noaptea de Înviere. Cei doi au discutat ca intre vecini. La un moment dat, din dorința de a fi gentleman, i-a spus că o ajută să ajungă în apartament. Numai că odată ajuns în casă omul a tăbărât pe femeie și a violat-o. Când a scăpat din mâinile lui femeia a sunat la poliție și a cerut ajutor.

Ce spune Poliția

Intervenția promptă a polițiștilor Biroului de Investiții Criminale Baia Mare, în urma unui apel prin SNUAU 112, au dus la identificarea, reținerea și arestarea preventivă a unui bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de viol și violare de domiciliu.

Sesizarea a fost făcută aseară, la ora 21:56. Polițiștii s-au deplasat cu operativitate pe strada Pășunii, unde au identificat victima, o femeie de 55 de ani.

La scurt timp a fost identificat un bărbat de 44 de ani, bănuit de comiterea faptei.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Baia Mare, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Sub coordonarea procurorului, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale, sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol și violare de domiciliu.

Ce spune instanța

Ciogmarian Ioan-FlaviuInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 1611/197/P/2024 din 05.05.2024 şi, în consecinţă:

În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 05.05.2024 până la data de 03.06.2024 inclusiv, a inculpatului: – Ciogmarian Ioan-Flaviu, -, pentru săvârşirea infracțiunilor de viol, prev. de art. 218 alin. (1) ?i (2) C.pen., și violare de domiciliu, prev. de art. 224 alin. (1) ?i (2) C.pen., ambele cu aplicarea art. 38 alin. (1) C.pen.

Respinge solicitarea formulată de inculpat, prin apărătorul desemnat din oficiu, de a se respinge propunerea de arestare preventivă a inculpatului. ÎCu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 05.05.2024, ora 16:30. Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  1733/2024  05.05.2024.

foto arhivă cu titlu ilustrativ

Te-ar putea interesa si

ARDUSAT: Apă cu porția pentru localnici din cauza secetei

Redactie

EXCLUSIV: Șoferul BMW-ului care a ucis o tânără și l-a rănit grav pe iubitul acesteia într-o stație de autobuz din Baia Mare rămâne în arest preventiv. Procurorii l-au trimis în judecată

Vasile Dale

FOTO: Primăria Cupșeni a achiziționat o sălăriță și lamă pentru deszăpezirea comunei

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.