Eveniment

PIERDEREA CONTROLULUI ASUPRA VOLANULUI: Trei victime în urma unui accident de circulaţie petrecut pe DN 18

Ieri după-amiază, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag au intervenit la un accident de circulaţie produs pe DN 18, dinspre Pasul Gutin spre localitatea Mara.

Verificările efectuate la faţa locului au relevat că un tânăr de 25 de ani, care conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga, a ajuns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus.

Tânărul de la volan, un pasager din maşina condusă de acesta precum şi şoferul celuilalt autoturism, un bărbat de 38 de ani, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.



Şoferii nu se aflau sub influenţa alcoolului. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Renunţaţi la ideea de a conduce autovehicule dacă nu aveţi acest drept sau dacă aţi consumat alcool! Renunţaţi şi la speranţa că nu o să fiţi prinşi! Poliţiştii sunt prezenţi zilnic pe drumurile publice din judeţ şi şansele să fiţi depistaţi sunt foarte mari! Iar consecinţele faptelor pot duce la îngrădirea libertăţii sau la pierderea ei.

Ieri, în miezul zilei, poliţiştii din Bârsana au oprit pentru control un autoturism condus pe D.J.186. La volan a fost identificat un bărbat de 44 de ani, din localitatea Năneşti. Verificările efectuate au relevat că acesta nu deţine permis de conducere, că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi că numerele de înmatriculare aplicate pe autoturism sunt atribuite de fapt unui alt autoturism, care în prezent are înmatricularea suspendată.
Întrucât concentraţia alcoolică a fost de peste 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost condus la spitalul din Sighetu Marmaţiei pentru recoltarea de probe de sânge.

Acum, acesta este cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, respectiv conducere fără permis, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Trei sportivi de la CSM Ştiinţa Baia Mare, confirmaţi pozitiv la Sars-Cov2

Redactie

GALERIE FOTO/ACTUALIZARE: Un bărbat s-a răsturnat cu maşina pe plafon la ieşirea din Colţirea

Redactie

(FOTO): BAIA MARE, 2 răniți – Un șofer de 21 ani a ajuns cu AUDI-ul într-un stâlp. Celălalt șofer a fost identificat de poliție

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult