BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO ACTUALIZARE – ACCIDENT GRAV LA VADU IZEI: Cinci răniți, 2 fete încarcerate, după ce o mașină s-a izbit de o autobasculantă

Azi, la ora 17:22, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin 112, să intervină la un accident rutier produs pe DN 18 Sighetu Marmației – Baia Mare, în zona localității Vadu Izei, județul Maramureș la intersecția cu strada Șugău de pe raza localității Vadu Izei.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că a avut loc o coliziune dintre o autobasculantă și un autoturism.

În urma impactului au rezultat 5 victime încarcerate ce se aflau în autoturism, dintre care 2 minori de 15 respectiv 17 ani, conștiente, transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Traficul este blocat pe ambele sensuri și deviat pe o stradă lăturalnică.

Actualizare accident rutier Vadu Izei IPJ Maramureș

Din primele cercetări reiese faptul că autoutilitara care circula pe DN 18, din direcția localității Berbești spre municipiului Sighetu Marmației, când a ajuns în localitatea Vadu Izei, la intersecția cu strada Șugău, la efectuarea virajului spre stânga, nu se asigură și nu acordă prioritate de trecere unui autoturism, care circula regulamentar din sens opus, intrând în coliziune cu acesta.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

BUDEŞTI: Utilaje de peste 200.000 lei furate din Italia, descoperite de polițiștii de frontieră. Tată şi fiu, cercetaţi

Vasile Dale

EXCLUSIV / CIRC ÎN USR PLUS MARAMUREŞ. Senatorul şi tilicarul afară din biroul judeţean al partidului. Trufan este noul preşedinte

Redactie

GALERIE FOTO: Accident deosebit de grav în Sălaj. Implicat un şofer din Maramureş, nevinovat, dar… beat (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.