BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Moiseiul și Borșa sub ASEDIUL MASCAȚILOR. Se caută probe în cazul dispariției ambulanțierului din Borșa, Ioan Vlad

Este desfășurare de forțe fără precedent la această oră în comuna maramureșeană Moisei. Sunt peste 100 de polițiști, mascați, polițiști de frontieră, jandarmi, dar și angajați ai MAI în civil. Deocamdată oficial știm că la activitate participă forțe din Maramureș, însă toată coordonarea este făcută de cei de la Cluj Napoca.

Conform informațiilor furnizate de sătenii din Moisei (repetăm neconfirmate până la această oră) întreagă localitate este împânzită de forțele de ordine înarmate și patrulează pe jos.

Oamenii povestescă că s-ar căutat probe într-un caz vechi în care angajatul Ambulanței Borșa, Ioan Vlad a dispărut fără urmă având asupra lui o sumă uriașă de bani. Dispariția a fost sesizată de soția ambulanțierului. La 3 zile IPJ Cluj a descoperit autoturismul maramureșeanului incendiat pe stradă din Cluj Napoca.

Numai că în interior nu a fost descoperit niciun cadavru. Doi suspecți în acest caz au fost arestați preventiv, însă niciun nu a fost condamnat definitiv până în acest moment. Amândoi au negat vehement acuzațiile aduse de anchetatori.

Așteptăm și informații oficiale despre acest subiect.

CITEȘTE ȘI:


Te-ar putea interesa si

INTERVIN SALVAMONTIŞTII: Un turist ceh, rănit într-un accident cu motocross-ul în zona Vf. Prislop – foto

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Impact violent la intrare în Satulung pe DN1C. Intervine SMURD-ul

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Dupa ce a chefuit la majoratul fiului unui preot, odrasla unui funcționar public s-a urcat la volan și s-a oprit cu mașina printre rafturile unui magazin din Ciocotiș

Redactie

2 mesaje

Mihail septembrie 14, 2023 at 11:31 am

Daca tot sunt la Moisei, este si un fost lucrator de la ocolul silvic din Borsa, unu Coman Matei, a fost declarat mort de inima, da in cosciug avea capul crepat si zugrumat… familia stie de ce a murit de fapt, si cam cine l-a ucis si de ce. sa il dezhumeze si sa faca o medicolegala sa vada daca are lovitura cauzatoare de moarte la craniu, sa aresteze pe cei ce l-au declarat mort de inima, pe cel ce la omorat si pe parlamentatul ala care a aranjat asasinatul.

Raspunde
Claudiu septembrie 14, 2023 at 11:38 am

A
Mai e inca un mort, in Borsa, Vasile Pagu, din zona baia borsa, fost „muncitor” la clanul Cofa.

Exista aici articol, a fost omorat in padure, si mutat de la locul faptei. Inainte sa moara, se cara cu masinile de lux ale clanului, Lumea vorbeste ca aia din clan, au inscris ceva firma cu datorii pe el, l-au amagit cu o lumizina, dupa un timp s-au certat si l-au omorat.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.