BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO – CA-N VESTUL SĂLBATIC: Mașini incendiate în Baia Mare! Suspect un băimărean poreclit ”Landini” – ACTUALIZARE

Două mașini au fost incendiate azi noapte pe o stradă din Baia Mare. Echipajele de pompieri au intervenit imediat însă nu au mai putut salva autoturismele. Acestea erau parcate pe starda Rapsodiei din Baia Mare.

Oamenii susțin că au văzut un bărbat care ar fi aruncat o substanță pe una dintre mașin iar apoi i-ar fi dat foc. Flăcările uriașe s-au extins și la mașina parcată lîngă. Individul a fugit imediat de la fața locului.

În sprijinul polițiștilor au venit la fața locului și un echipaj al mascaților de la Serviciul Poliției de Intervenții Rapide (SPIR) din cadrul IPJ Maramureș. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de distrugere.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi-noapte, în jurul orei 02.00, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către un tânăr de 20 de ani din municipiu, cu privire la faptul că pe strada Rapsodiei s-a produs un incendiu la două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat polițiști de ordine publică și două echipaje de pompieri din cadrul ISU Maramureș, care au localizat și lichidat incendiul.

Pompierii aflați la fața locului au stabilit cauza probabilă a izbucnirii incendiului ca fiind folosirea intenționată a unei surse de aprindere, iar ulterior focul s-au extins la o altă mașină aflată în apropiere.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Te-ar putea interesa si

AVEM POLIŢIŞTI DE RÂSUL LUMII: Hoţ încătuşat, evadat din sediul Poliţiei Dragomireşti. Ieudeanul jefuise o shaormerie

Redactie

Parada colindătorilor – în premieră la ediția din acest an a evenimentului „Crăciun în Maramureș” (galerie foto)

Vasile Dale

VIDEO: Avertizare nowcasting în Maramureş de vreme extremă. Sunt vizate 23 de localităţi, toate din Ţara Chioarului şi Ţara Lăpuşului

Redactie

1 mesaj

Cetateanul decembrie 13, 2021 at 6:38 pm

Este o treaba din razbunare sau trebuie sa avem grija sa ne parcam masinile in alta localitate ?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.