EvenimentMaramuresul Istoric

DUPĂ 4 ANI: Victimă a unui accident rutier deshumat astăzi la Petrova

Un cadavru ar urma să fie deshumat la Petrova în cursul zilei de astăzi, 19 iulie, au precizat surse judiciare pentru InfoMM.ro.

Conform informaţiilor existente, ar fi vorba despre victima unui accident rutier produs în urmă cu patru ani, despre care ar exista suspiciuni cu privire la deces.

Rămăşiţele trupeşti ar urma să fie transportate la morga Spitalului Orăşenesc din Vişeu de Sus, în vederea expertizei.

Întreaga poveste datează de trei-patru ani. Un bărbat în vârstă de peste 70 ani din Petrova a stat la ocazie, pentru a ajunge în zona Valea Neagră. La scurt timp, un şofer l-a luat în maşină în drumul către destinaţia dorită. La un moment dat, pe traseu, autoturismul s-a răsturnat, iar bătrânul a fost rănit. A fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

A fost externat, însă, la scurt timp, bărbatul a decedat. Doctorul din localitate este cel care a făcut constatarea, după care bătrânul a fost înhumat. La acel moment, bărbatului nu i s-a făcut necropsie. Din acest motiv, tocmai deoarece decesul a survenit la o perioadă după acel accident rutier, oamenii legii au decis deshumarea cadavrului. Odată deshumat, acesta va fi transportat la morga Spitalului Orăşenesc din Vişeu de Sus, pentru efectuarea necropsiei.

Opinia cetăţenilor este aceea că există suspiciuni cu privire la cauzele morţii bărbatului, iar din acest motiv, cazul nu poate fi închis. Trebuie spus că familia s-a opus acţiunii de deshumare. Cu toate acestea, ea se face în baza unei decizii a oamenilor legii. După efectuarea necropsiei, cadavrul bărbatului va fi înhumat înapoi.

(Sursa: InfoMM.ro)

Te-ar putea interesa si

Incredibil! Pe surse: Micuta ucisa si violata va fi deshumata. Probele ADN ar fi fost prelevate incorect. Anchetatorii infirma

Vasile Dale

BAIA MARE: Dosar penal pe numele unui bărbat care a produs un accident rutier după ce s-a urcat beat la volan

Redactie

ACTUALIZARE / GALERIE FOTO, VIDEO: Incendiu puternic la Pietrele Şoimului. Elicopterul MAI intervine

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.