Camerele de supraveghere ale unui magazin situat in imediata apropiere a Asociatiei Judetene a Vanatorului si Pescarului Maramures au surprins modul inedit prin care doi barbati au reusit sa insele doua vanzatoare.

Modul de operare este nou in Baia Mare. Doi barbatii, care este foarte posibil sa se cunoasca, vin la tejgheaua magazinului non-stop. Primul comanda ceva si ii da vanzatoarea o suta de lei. In tot acest timp celalalt barbat sta in spatele primului.

Una dintre vanzatoare ii da restul de la o suta de lei primului barbat. Cel de-al doilea barbat intreaba de unde sa isi ia un suc si i se spune ca de la frigider.

Intre timp alti clienti sunt serviti. Al doilea barbat revine cu sticla de suc si ii cere restul vanzatoarei. Naucite, una dintre ele, ii spune ca nu i-a dat banii. Barbatul ridica vocea si ii spune ca i-a dat o suta de lei si asteapta sa primeasca restul. In tot acest timp ceilalti clienti asista socati la intreaga scena.

In cele din urma vanzatoarea ii da si acestui rest de la o suta de lei, desi pe imaginile suprinse de camerele video din magazin se vede ca individul nu a scos din buzunar niciun leu.

Modul de operare si discutia dintre „clienti” si vanzatoare in materialul video de mai jos.

Sursa foto, video: facebook.com.

Loading...

3 COMENTARII

  1. Chiar interesant.Dar oare se va autosesiza cineva cu privire la faptul ca Sandorita si Gusti nu le lasa pe fetele de la magazinele Daytona sa fiscalizeze vanzarile? Stie cineva ce sume se ruleaza zilnic, la „negru”?:)
    PS – fata creata de la Vanatoru’, de sus din magazin, e o proasta! Numa zic.:))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.