BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV: Scandal uriaș în Poliția Maramureș: Un polițist de la Economic a fost filmat plătind dedicații la Tzancă Uraganu într-un club din Baia Mare. Oare s-au declarat la FISC banii încasați din dedicații? – ACTUALIZARE

Scandal uriaș la Serviciul Poliției Economice din cadrul IPJ Maramureș după ce în spațiul public au apărut imagini video care îl surprind un polițist de la acest compartiment scoțând bani din buzunar și plătind dedicații prietenilor de pe lângă el. Banii au ajuns la un celebru cântpreț de manele Țzancă Uraganu. Acesta a susținut un recital în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un club de manele din Baia Mare.

Imaginile au stârnit un val de reacții și iritare în rândul contribuabililor cinstiți din municipiul Baia Mare. Oare banii încasați din dedicații de celebrul interpret au declarați la ANAF pentru a fi impozitați? Slabe șanse să fie așa, credem noi. Poate ne înșelăm.

Dar cum se face oare ca un polițist care lucrează în dosare penale de evaziune fiscală, care merge să controleze agenții economici din Maramureș, plătește cu bună știință dedicații care cu siguranță cu au fost și nu vor fi impozitate? Greu de spus ce a fost în mintea polițistului azinoapte.

Lăsând la o parte faptul că paharul cu ”apă” (glumim evident) și țigara (fie ea și electronică) nu i-au lipsit din ”arsenal” noi credem cu tărie că un polițist este polițist 24 de ore din 24. Chiar și în timpul liber, un polițist este un exemplu în societate. Așadar, faceți ce spune …. polițistul, nu ce face polițistul (adaptare evident).

Punct de vedere al IPJ Maramureș

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire la cele relatate în articolul dumneavoastră, intitulat EXCLUSIV: Scandal uriaș în Poliția Maramureș: Un polițist de la Economic a fost filmat plătind dedicații la Tzancă Uraganu într-un club din Baia Mare. Oare s-au declarat la FISC banii încasați din dedicații?, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO – ATAC ÎN STIL MAFIOT: Mașina personală a șefului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus incendiată cu cocktail Molotov la Moisei (ACTUALIZARE)

Redactie

FOTO: BORȘA SĂLBATICĂ – Casă veche restaurată integral a fost incendiată intenționat. Pagube de 300.000 lei

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE: A încercat să spargă cutia milei din Biserica romano-catolică Sf. Anton din Baia Mare. Ziua în amiaza mare

Redactie

2 mesaje

SENSUL CIVIC BORSA AUR august 20, 2023 at 10:47 pm

se știe că toți maneliști nu declară nici jumatate la fisc ,doar prostimea de rînd declară,în acest caz polițistul face ce vrea cu bani lui , pentru-că o fi de la economic ,dar maneliști sunt protejați de puteri mari din parlament ,de aceeia un polițist ca acesta nu i poate face mare brînză unui manelist și în cele din urma polițistul si-a văzut de treabă!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.